MAC, HEMA, Aruba Aloe, Weleda, Acqua di Parma…

07:46 - 04:39
luistertijd 07:46 - leestijd 04:39

Fabienne spot de nieuwste beauty musthaves

Tijdens het evenement van het Amsterdamse PR bureau UPR presenteerden verschillende merken nieuwe producten die nu al in de winkels liggen (leuke cadeautips, en verwennerij voor 2018). M.A.C. Cosmetics, HEMA, Acqua di Parma, Weleda en Aruba Aloe waren aanwezig. Stagiair Fabienne ging erheen om erachter te komen wat de nieuwe musthaves zijn en maakte bovendien een leuk filmpje, dat je onderaan dit artikel vindt.

Een kleine greep uit de producten die tijdens het evenement gepresenteerd zijn – ook leuke cadeau tips voor de feestdagen!

Nieuwe geuren van Acqua di Parma

Het merk Acqua di Parma is ontstaan in Italië in 1916 als een kleine parfumfabriek in het centrum van Parma. Het merk staat bekend om originele geuren van Italiaanse klassieke elegantie en traditie. Twee nieuwe geuren worden in 2018 gelanceerd.

Colonia Pura

Een heerlijke citrus aromatische geur voor dames en heren met als topnoten bergamot, sinaasappel, petitgrain olie. Hartnoten zijn Arabische jasmijn, Narcis en Koriander. Basisnoten zijn patchouli, ceder en witte musk. Een heerlijke, frisse geur voor zowel de man als de vrouw. Gerti testte hem al eerder.

 

Shop hier online

Peonia Nobile edizione speciale

Het parfum Peonia Nobile edizione speciale is speciaal ontworpen voor Valentijnsdag 2018. Topnoten van deze geur bestaan uit een combinatie van zwarte peper en framboos. Hartnoten zijn pioenroos en geranium. De basisnoten zijn amber en patchouli. De geur is hetzelfde als Peonia Nobile, maar voor deze speciale editie is de verpakking veranderd in romantische sferen.

 

Shop hier online

Holografische lippen bij MAC…

Velvet Matte

Nieuwe kleuren zijn toegevoegd aan de Velvet Mattes collectie. Deze zijn vanaf 9 december aanstaande verkrijgbaar.

Shop hier online

 

Matte Liquids

Daarnaast heeft M.A.C. op verzoek van velen de Retro Matte Liquid Lipcolour opnieuw gelanceerd. De volledige collectie bestaat uit 15 intense, maar zachte kleuren. De 12 originele warme, neutrale en opvallende felle metallics zijn terug, samen met drie volledig nieuwe gemetalliseerde tinten.

Welke je ook kiest, ze beloven allemaal een intense, zuivere matte metaalkleur in een vloeibare finish die heel lang houdt.

Shop hier online

 

Glossy Liquids

Ook brengt M.A.C. Cosmetics de Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour uit. Een exclusieve holografische lipkleur vol met reflecterende parels. Hierdoor is het effect bijzonder, de verschillende kleuren zijn zichtbaar op de lippen. Deze lijn is uitgebracht in 14 kleuren.

Shop hier online

 

Ook HEMA brengt een aantal nieuwe producten uit: Foundations en Colour Drops…

Allereerst de Matt Skin Foundation, die zoals de naam al zegt, een matte finish geeft. Perfect voor de vette huid. De foundation voelt zacht en prettig aan. Het geeft geen ‘cakey’ effect. Ook de Skin Protecting Illuminating Foundation is uitgebracht. Door de licht reflecterende deeltjes die in de foundation zitten geeft deze een mooie stralende, lichte dekking.

In de foundation zit hyaluronzuur, wat de vochtbalans in de huid verbetert en tevens is er een SPF30 toegevoegd aan de foundation.

Shop hier online

HEMA heeft daarnaast ook de Foundation Colour Drops uitgebracht, waarmee je je foundationkleur kunt aanpassen! Hoe fijn is dit product? Nooit meer geld weggegooid, wanneer je een te lichte of te donkere foundation hebt gekocht. De drops zijn verkrijgbaar in een witte, transparante kleur en een donkere kleur. Met de transparante kleur maak je een te donkere foundation lichter. Met de donkere drops maak je een te lichte foundation donkerder. Je hebt maar heel weinig nodig, dus je kan lang vooruit met dit product!

Shop hier online

 

Gezichtsverzorging

Weleda Colour Lip Balm en Beauty Balm

Weleda presenteerde de Colour Lip Balm in drie verschillende kleuren en de Beauty Balm in twee kleuren. De Lip Balm is een getinte lippenbalsem met bio sheabutter en bio jojoba olie die je lippen zacht en soepel houdt. De balsem heeft een lichte en romige textuur. De drie kleuren zijn heel natuurlijk en het product voelt aangenaam aan op de lippen. Deze producten zijn vanaf medio maart 2018 verkrijgbaar.

De Beauty Balm is een getinte dagverzorging. Hij corrigeert kleine oneffenheden zonder de poriën te verstoppen. Het geeft een subtiele, gematteerde teint en smeert fijn uit over de huid. De Beauty Balm is vrij van synthetische geurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook zit er sheabutter in de Beauty Balm, wat de huid soepeler maakt, heelt en hydrateert. Leuk, het is de eerste keer dat Weleda zich op semi-make-up vlak begeeft.

De Balm is vanaf maart 2018 te koop. Even geduld dus nog;-)

 

Make-up: Omdat we nog niet genoeg hebben…

M.A.C. Cosmetics Waterweight Concealer

Naast de Waterweight Foundation die al in het vaste assortiment zit, komt in januari 2018 de concealer erbij. Het product belooft, net als de foundation, een volledige dekking zonder het gevoel dat je veel make-up op hebt. Daarnaast zal deze concealer niet verdwijnen in de lijntjes onder de ogen. Een veelbelovend product!

Daarnaast komt M.A.C. Cosmetics ook met een tweekleurige poeder. In het poeder zit een tint met een gele ondertoon en een tint met een roze ondertoon. Dit heeft meerdere functies: de lichtere tint kun je in de winter gebruiken omdat je dan vaak bleker bent en de donkere kun je in de zomer gebruiken, hoe fijn! In de winter kan je de donkere kleur ook gebruiken als contour voor het gezicht.

Daarnaast heeft M.A.C. Cosmetics een kwast én een spons toegevoegd bij het poeder. Met de kwast kun je het poeder natuurlijk aanbrengen, met de spons kun je hem meer dekkend aanbrengen.

Tip van M.A.C. Cosmetics: zit jouw huidskleur tussen geel en roze in? Mix de tinten dan, zo heb je de perfecte kleur.

Ook dit product is vanaf januari 2018 verkrijgbaar.

Aloë vera is multifunctioneel!

Ook Aruba Aloe presenteerde haar producten op het evenement. Aruba Aloe was één van de eerste bedrijven die aloë-gebaseerde huid-, haar- en zonnebrandproducten formuleert en produceert. In elk product zit een hoge concentratie aloë vera.

Binnen enkele uren na de oogst wordt het blad met de hand gesneden om zo de rijke en krachtige voedingsstoffen te beschermen. De Aloë Vera Gel zal de algehele gezondheid en het welzijn van de huid helpen verzorgen en verbeteren.

Op het evenement presenteerde Aruba Aloe verschillende producten uit de collectie. De aftersun is één van de best verkopende producten. 100% pure aloë vera gel uit Aruba, voedende vitamine E, kokos en Jojoba-oliën zijn toegevoegd om te helpen bij huidherstel. Schilfering en uitdroging van de huid wordt voorkomen.

Wel zijn er synthetische stoffen en conserveringsmiddelen aan de producten toegevoegd waardoor deze niet 100% natuurlijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn propylene glycol, een vochtdrager, en de conserveringsmiddelen phenoxyethanol en disodium EDTA.

Ook deodorants, zeep voor onder de douche, shampoos, crèmes, anti-zonnebrandproducten en haarverzorgingsproducten behoren tot het assortiment. Bekijk hier het hele assortiment.

Fabienne maakte ook nog een leuk klein filmpje…

Lees ook