Op zoek naar de perfecte oranje kleur

02:46 - 01:40
luistertijd 02:46 - leestijd 01:40

In dit artikel heeft BeautyJournaal stagiaire Dian verschillende soorten oranje lipproducten getest. We gaan op zoek naar de perfecte oranje kleur voor op de lippen. Wie weet zit er voor jou ook wel een perfect match tussen!

Guerlain La Petite Robe Noire – 043 Sun-Glasses

Guerlain weet mij altijd te verbazen met hun prachtige verpakkingen, deze keer ook weer. De lipstick ruikt ook enorm lekker naar bloemen. Ik ben benieuwd!

Het is een mooi rustig oranje kleurtje met een glanzende finish. De lipstick voelt heel voedend en verzorgend aan en glijd lekker over de lippen wanneer ik deze tegen elkaar wrijf. Het aanbrengen ging ietsje lastiger omdat de lipstick een beetje glibberig is maar voor de rest keur ik hem helemaal goed. Het product geeft wel een beetje af en moet je na het eten of drinken even bijwerken maar voor de rest blijft hij goed op zijn plek zitten.

Chanel Rouge Coco Gloss – 748 NectarDit keer een gloss, in eerste instantie niet mijn favoriete soort lip product maar ik ga hem zeker testen.

De textuur van deze gloss is echt veel te dik voor mij, ik voelde een dikke laag lipgloss op mijn lippen zitten en dat is niet echt een prettig gevoel. Maar ondanks dat plakt de gloss niet, dat is dan wel extra prettig. Het is een licht oranje kleurtje met een roze tint er door heen, niet te opvallend. De applicatie ging erg soepel door het zachte borsteltje. Door de dikke substantie hoef je de gloss ook niet snel opnieuw aan te brengen omdat er toch nog genoeg product op je lippen blijft zitten.

Chanel Rouge Coco Stylo – 227 Esquisse

Nog een oranje Chanel product, dit keer de Rouge Coco Stylo. Ik ben heel benieuwd naar de kleur.

De lipstick is best glibberig en daarom is het aanbrengen ervan nogal lastig, je kan hier namelijk best snel mee uitschieten. De glanzende finish en het koraal oranje kleurtje vind ik wel mooi. Ook voelt hij heel verzorgend aan, als een lippenbalsem bijna. Je moet wel meerdere laagjes aan brengen want anders zie je al snel je eigen lipkleur er door heen schijnen. Niet verkeerd maar mij toch net wat te glibberig waardoor hij ook niet lang vast houd op de lippen.

 

Mijn favoriet van deze serie is de Guerlain La Petite Robe Noire in de kleur 043 Sun-Glasses. Mooi oranje en ook de verpakking is geweldig!

 

 

Lees ook