Satijnzacht haar, een stralende look en een huid om te strelen

06:07 - 03:40
luistertijd 06:07 - leestijd 03:40

Shoptips voor Valentijnsdag om verliefd op te worden

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Hoewel het natuurlijk voor een deel een commercieel gedreven feestdag is, blijft het toch stiekem ook leuk om juist die dag net iets meer aandacht te besteden aan de liefde. Wie weet ga jij wel uit eten met je geliefde. Of gezellig een avondje op de bank met een romantische film en een flesje wijn. Hoe dan ook… deze shoptips voor Valentijn voor satijnzacht haar, een huid om te strelen en een stralende look willen we je niet onthouden.

Satijnzacht haar: Guhl Rijke Voeding

Het van oorsprong Zwitserse merk Guhl staat bekend om de toepassing van natuurlijke ingrediënten in de haarverzorgingsproducten, zoals bier, perzikolie en tarwekiem. Al sinds de oprichting in de jaren 30 van de vorige eeuw.

Toch heeft Guhl besloten veel producten in een nieuw jasje te steken. Zo hebben de shampooflessen meer inhoud gekregen, zijn de verpakkingen eigentijdser geworden en is bijvoorbeeld de Rijke Voeding lijn vernieuw door toevoeging van het KeratinComplex, een complex gebaseerd op haarherstellend keratine. Daarnaast bevat Monoi-olie proteïnen en lipiden, die eveneens helpen om droog en beschadigd haar te repareren.

Tip: Lees hier ons artikel uit 2014 waarin we je uitleggen hoe haarproducten met keratine werken.

Wil jij je beschadigde haar voor Valentijnsdag nog snel even een extra boost geven? Dan raden we je het Intensive Repair Mask aan. Niet alleen maakt het je haar satijnzacht, het ruikt ook nog eens heerlijk naar zoete rode bes, mandarijn en Lelietjes van Dalen, met basisnoten van warme amber en zoete muskus.

Shop Guhl hier voordelig online

 

Een huid om te strelen: Clinique Happy Gelato Creams

Verwen jezelf en je Valentijn met zoete lekkernijen, maar dan zonder de calorieën. Dat kan met de nieuwe Happy Gelato Creams for Body van Clinique. Een verzorgende en kalmerende body cream, die je droge huid weer soepel maakt en licht parfumeert met geuren die geinspireerd zijn op Clinique’s bestselling parfum ‘Happy’, boordevol frisse bloemnoten en fruitige geuren. Voor een instant geluksgevoel.

De nieuwe body cream is verkrijgbaar in drie varianten:

Voor een gevoede en knuffelzachte huid!

Verkrijgbaar vanaf half februari. En met een beetje geluk nog net op tijd voor Valentijnsdag.

EOS Hand Lotion

De EOS hype zet zich voort. Het innovatieve Amerikaanse huidverzorgingsmerk, dat bekend staat om zijn lippenbalsems in die leuke gekleurde bolletjes, verovert de wereld. EOS breidt het assortiment uit met fijne hand en body lotions. Tester Simone testte ze onlangs voor je uit; lees haar review hier.

De hand lotion heeft niet alleen een stijlvol ontwerp (mooi op je bureau) en een handig formaat (compact genoeg om overal mee naartoe te nemen), maar ook de formule is fijn. Rijk aan verzorgende shea butter, vochtinbrengende aloe vera, kalmerend haverextract, vitamine A en C, en anti-oxidanten. De formule bevat geen parabenen of gluten.

De EOS Hand Lotion is verkrijgbaar in drie heerlijke varianten: de fruitige Berry Blossom, frisse Cucumber en licht bloemige Fresh Flowers. De hand lotion trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Voor streelzachte handen!

Beste shopdeal

 

Een stralende look

Babor Perfect Shine Lipgloss voor kissable lips

Ook wanneer je lippen stil op elkaar liggen, spreken ze toch. Net als je ogen. De Perfect Shine Lipgloss van Babor geeft je lippen een mooi glossy kleuraccent, zonder te plakken of je lippen uit te drogen. De gloss heeft een handige applicator die zich aanpast aan de vorm van je lippen. Voor snel en moeiteloos aanbrengen. De Perfect Shine Lipgloss is verkrijgbaar in zes mooie tinten, met heerlijke namen als ‘Cinderella Pink’ en ‘Caramella’.

Tip: dep na het aanbrengen van de glos je lippen even af aan een tissue. Dit om te voorkomen dat er tijdens je romantische Valentijnsdiner lipgloss op je tanden achter blijft.

Beste shopdeal 

OPI Spring Collection 2017: Fiji

Na een lange en gure winter kijk je vast hunkerend uit naar het voorjaar. Want ja, ook lentekriebels verhogen natuurlijk je verliefdheidsgevoel. Dan is de nieuwe lentecollectie van OPI echt iets voor jou. 12 vrolijke tinten die geïnspireerd zijn op de tropische eilandengroep Fiji. Denk aan de kleuren van de oceaan, verse tropische blomen, nudes en zandkleuren. En natuurlijk het diepwarme oranje van de ondergaande zon.

De tinten uit deze nieuwe collectie zijn verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor. Voor ieder wat wils dus. Voor Valentijnsdag is de roze kleur Two-timing the Zones een absolute redactiefavoriet.

Shop OPI hier

Lees ook