Terug naar de winkel
Clarins Double Serum

Clarins Double Serum is Corine's all time favorite met super werkzame stoffen om vrije radicalen door zonlicht en luchtvervuiling tegen te gaan. Bijzonder: er zit kurkuma in!

Clarins

Corine's all-time favorite!

'Wist je dat het Double Serum is al sinds 1985 op de markt is? Je moest het serum in de beginjaren nog zelf mengen uit twee aparte flacons. Maar ook innovaties op verpakkingsgebied stonden niet stil en in de jaren negentig verscheen het Double Serum in één flacon. Dit was wereldwijd de allereerste twee-fase-flacon ooit.

Betere bescherming tegen uv-licht en milieu invloeden

En ook sindsdien hebben de wetenschappers van Clarins voortdurend aan de formule gesleuteld om deze beter en beter te maken. Zo heeft het serum in 2017 weer een ‘upgrade’ ondergaan en is kurkuma aan de formule toegevoegd. Kurkuma zorgt er namelijk voor – simpel gezegd – dat de huidcellen beter naar elkaar ‘luisteren’ en daardoor beter samenwerken. Samen met zeventien andere plantenextracten zorgt het serum voor het optimaal functioneren van je vitale huidfuncties, waardoor je huid beter in staat is luchtvervuiling het hoofd te bieden.'

Kopen

Terug naar de winkel