Suikerontharen is het fijnste wat er is, want minder haar-ingroei

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Sugaring Cane grote winnaar bij Bloggers Choice Awards

 

Sugaring Cane pasta is door vijf bekende Nederlandse beautybloggers gisteren op de Beautyspot.nl trade edition verkozen tot meest innovatieve product op de beurs. De jury roemde het product om zijn zuiverheid, effectiviteit en de snelheid waarmee het gewenste resultaat werd bereikt. De tweede plek was voor Magic Wimpers. Medex causaal deodorant kwam als derde beste uit de bus. De beurs vindt plaats tot en met maandag 11 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bloggers Anna Nooshin, Laura Ponticorvo, Serena Verbon, An Knook & Theo Knoop gingen tijdens de eerste beursdag langs alle exposanten om zich te laten informeren over de nieuwste producten. Verbon testte de Sugaring Cane pasta zelf uit en liet haar armen ontharen. “Het is een heel zuiver product. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Je kunt het zelfs eten! Daarnaast doet het ontharen vrijwel geen pijn en is het een heel speels product om mee te werken”, aldus Verbon. Collega-blogger Theo Knoop roemde daarnaast ook het feit dat het product middels verhitting makkelijk te hergebruiken is. “Daarnaast trekt het de haartjes er met de richting van de haargroei mee uit, waardoor ingegroeide haartjes worden voorkomen.”

Femme-fatale

 

De vezel-behandeling van Magic Wimpers kreeg de tweede prijs. Het product wordt met een bijgeleverd wimperborsteltje aangebracht op mascara, waardoor de wimpers op een natuurlijk-ogende manier worden verlengd. “Wederom een heel natuurlijk product. De vezel-substantie is gemaakt van onder andere basilicum-extract. Daarnaast bevat het geen olie, waardoor het ook op wimper-extensions kan worden aangebracht”, oordeelde Nooshin. “Het klontert ook niet, de vezels hechten zich aan de lagen van je mascara waardoor een prachtige ‘femme fatale look’ ontstaat”, aldus Ponticorvo.

Uitkomst

Medex Causaal Deodorant kreeg de derde prijs uitgereikt. De jury was er unaniem over eens dat dit product voor veel mensen een uitkomst biedt. “ Door dit product wordt je zweet geurloos. Het product onderscheidt zich doordat het geen aluminium en alcohol bevat waardoor het erg vriendelijk is voor de huid. Daarnaast heeft de verpakking een mooie, frisse uitstraling en is het gunstig geprijsd”, aldus de jury. Verbon merkte wel op dat het met de hand moet worden aangebracht en dat er volgens haar nog wel ruimte is voor de doorontwikkeling van de gebruiksvriendelijkheid van het product. Lees hier ook een review erover op BeautyJournaal van enige tijd geleden.

Over Beautyspot.nl trade edition

Jaarbeurs organiseert al meer dan 20 jaar de vertrouwde beautybeurzen in Utrecht. Samen met de vakbeurzen Massagedagen, Beyond Beauty en Health & Healing is Beautyspot.nl trade edition het grootste en meest gevarieerde vakevent van Nederland. Dit is het event voor beautyprofessionals die graag bij willen blijven in hun vak en geen nieuws willen missen. Dit jaar vinden op 9, 10 en 11 april 2016 al deze vakbeurzen tegelijk plaats onder één dak. Meer informatie is te vinden via www.beautyspot.nl

Beautyjournaal tip! Bij Apotheek en Beauty in Monster kun je heel veel suikeronthaar behandelingen laten uitvoeren. Neem een kijkje.

Lees ook