Van een fijne, sexy geur tot een muggenmelk die muggen op afstand houdt

07:02 - 04:13
luistertijd 07:02 - leestijd 04:13

Ook deze maand weer heerlijke, handige en leuke testpanel favorieten.

Cindy: Bottega Veneta Essence Aromatique

Vorig jaar zomer was Bottega Veneta Essence Aromatique mijn grootste ontdekking en ook dit jaar zit deze eau de cologne alweer in de hoge rotatie.

Bottega VenetaWant wat is dit toch een geweldige geur! Helemaal in mijn straatje met frisse bergamot in de top, dat je een lekkere oppepper geeft bij het aanbrengen. Vervolgens warmt de geur op je huid op en ruik ik ook wat aromatische kruiden die hem wat pit geven.

Hij wordt steeds een beetje zoeter en een tikje poederig door de vanille en tonkabonen en dat is juist wat er zo lekker aan is. Een vleugje patchouli geeft hem zelfs nog iets boudoir-achtigs, iets stouts.

Essence Aromatique is een geur met twee gezichten. Daardoor verveelt hij nooit. Je denkt een frisse eau de cologne te dragen, maar uiteindelijk wordt dit een warm en sexy parfum, dat zowel voor dames als heren goed te doen is. Hmmmm, hier word ik altijd zo blij van!

Shop deze heerlijke geur hier.

 

Essence Wow Brow

Sabine: Essence How to Make Brows Wow make up box

Altijd als ik bij Kruidvat ben, loop ik even langs het Essence schap. Leuke make-upjes voor nog leukere prijzen. En de kwaliteit is prima! Om de zoveel weken hebben ze ook speciale lijnen, de trendedities. Leuke verpakkingen en mooie kleurtjes.

Tijdens een neus- en snuffelsessie in het Essence schap ontdekte ik onlangs de How to Make Brows Wow make up box. Een kek uitziend doosje, waar al je necessary tools voor mooie wenkbrauwen in zitten. Een pincet, drie tinten wenkbrauw poeder en een highlighter. Ook zit er een kaartje bij, hoe je jouw wenkbrauwen het beste kan opmaken en shapen.

Het poeder blijft goed zitten en je ogen zijn door je smashing wenkbrauwen meteen eyecatchers.

Shop dit handige setje hier.

Tessa: Jaico muggenmelk spray

Jaico Muggenmelk

Voor mij deze maand geen beautyproduct als favoriet, maar een product waar ik in de zomer wel heel blij mee ben. Ik haat muggen, maar zij vinden mij blijkbaar heerlijk. Mijn huis heb ik al voorzien van horren (dat moet ook wel als je aan het water woont), maar als ik op een zwoele avond buiten zit moet ik nog steeds voorzorgsmaatregelen treffen. Daarom ben ik zo blij met de muggenmelk spray van Jaico.

De muggenmelk is eigenlijk bestemd voor verblijf in het buitenland waar o.a. de malariamug zowel ’s avonds als overdag actief is. In Azië heb ik deze melk ook veelvuldig gebruikt. Het ruikt niet zo lekker, maar als het de muggen op afstand houdt en je loopt geen rare ziektes op of jeukende bulten, dan heb ik het er graag voor over. In het buitenland moet je het product om de 6 à 8 uur gebruiken. Voor een avondje in de tuin hoef ik het dus maar één keer aan te brengen.

Shop deze muggenverjager hier.

 

Gerti: Real Technique Expert Face Brush

RT expert face brushIn de zomer gebruik ik veel vaker een crème blush dan een poeder blush. Crème geeft een mooiere glow. Met mijn vingers breng ik een paar stipjes aan op de konen van mijn wangen, die ik voorzichtig inklop. Om het geheel mooi te blenden gebruik ik daarna de Real Technique Expert Face Brush. Dit is een compacte kwast, de haren van deze kwast staan heel dicht op elkaar. Hij is daarmee mooi stevig, maar toch ook soepel. De haren zijn mooi afgerond en de kwast is iets afgeplat. De randen van de blush kan ik er mooi mee vervagen zonder dat ik de hele blush wegpoets. De kwast verliest nauwelijks haren, wat voor zo’n compacte kwast bijzonder is. Dus hij is ook nog eens goed gemaakt.

Ik had al veel gelezen over de Real Technique kwasten van de zusjes Pixiwoo, maar had er nog nooit een gekocht. Deze kwast was mijn eerste aankoop en ik heb er totaal geen spijt van. Een absolute aanrader!

Shop deze fijne kwast hier.

Tamara: MEDEX Causaal Deodorant

Mijn favoriet deze maand is onherroepelijk de MEDEX Causaal Deodorant. De verpakking zelf straalt al een ware luxe feeling uit en de werking is fenomenaal! Ik ben een type dat vrij snel zweet en de bijbehorende lichaamsgeur is zeker niet prettig. Onlangs kreeg ik een tip van een vriendin die mij vertelde dat deze deodorant zeker de moeite waard was om te proberen.

Medex Casual DeodorantMEDEX Causaal Deodorant pakt de oorzaak van de zweetgeur aan. Deze wordt niet veroorzaakt door het zweten zelf, maar door micro-organismen. Maar liefst meer dan 20 natuurlijke ingrediënten pakken deze micro-organismen aan, tot wel 5 tot 7 dagen. Zelf gebruik ik het product om de 2 tot 3 dagen. Het is dus geen anti-transpiratiemiddel , het pakt alleen de geur aan.

Ook bevat MEDEX geen alcohol, triclosan of aluminium, waardoor de natuurlijk lichaamsfuncties behouden blijven. Verder is het ook nog eens superzuinig in gebruik, 1 potje van 20 ml is voldoende voor 4 maanden…

Shop deze favoriet hier.

Herome Nail HardnerYvonne: Herome Nail Hardner Extra Strong

Mijn nagels zijn altijd een probleem geweest. Ze breken snel af en zijn dun. Je kunt er bijna doorheen kijken. Vroeger gebruikte ik al Herome Nail Hardner, maar dit werkte eigenlijk niet goed. Herome heeft recent de formule veranderd, dus ik heb weer eens een poging gewaagd

En ik ben onder de indruk! Mijn nagels worden langer en langer, ondanks dat ik nog altijd veel met mijn handen in het water zit en veel mijn handen was. Mijn nagels zijn keihard. Ik weet niet wat me overkomt. Ik haal om de 2 dagen de 2 lagen er af en breng het product opnieuw aan. En het resultaat vind ik verbluffend. Ik ben zo blij met mijn ‘nieuwe’ nagels.

Mocht je een kleurtje willen op je nagels dan kun je probleemloos over de nailhardner een mooie nagellak aanbrengen.

Shop deze nagelversterker hier.

Corine: NYX Blotting Papers

NYX Blotting PaperMijn favoriet deze maand zijn de blottings paper van NYX. Met deze vloeipapiertjes haal je de glim – niet de glow – van je gezicht af zonder je make-up aan te tasten. Je dept de blotting papers over je gezicht en ze zuigen zich als het ware vol met de ongewenste glim (talg en vet). Het resultaat is een mooie matte huid, zonder dat je poeder nodig hebt. Ideaal voor de zomermaanden, wanneer alle laagjes dag- en zonverzorging toch sneller een glimmend koppie opleveren dan in de wintermaanden.

Shop deze handige anti-glim papiertjes hier.

Lees ook