128 bloemblaadjes in een potje

04:35 - 02:45
luistertijd 04:35 - leestijd 02:45

Getest Darphin 8-Flower Nectar Oil Cream

Darphin is een professioneel plantaardig huidverzorgingsmerk, waarbij alle producten zijn gebaseerd op een mix van technologie, plantenextracten en pure essentiële oliën. De huidverzorging van Darphin is eenvoudig: een serum, een aromatische verzorging en een crème. Het mooie is dat de verschillende lijnen door elkaar heen gebruikt kunnen worden, waardoor je je verzorging kan afstemmen op jouw specifieke huidbehoeften.

Mijn persoonlijke verzorging

Omdat ik een droge, reactieve huid heb, bestond mijn persoonlijke verzorgingset tijdens het testen van de 8-Flower Nectar Oil Cream uit de volgende producten van Darphin:

’s Morgens gebruikte ik het Hydraskin serum en de Intral Soothing Cream. ’s Avonds het Hydraskin serum, de Rose elixer en de 8-Flower Nectar Oil Cream.

Darphin 8 Flower Nectar Oil Cream Sfeerbeeld8-Flower Nectar Oil Cream: 280 bloemblaadjes

Deze hybride oil cream is nieuw in de Darphin familie. Er zijn 280 bloemblaadjes nodig voor de olie van slechts één pot. De productie duurt een week, pas dan is de perfecte kwaliteit bereikt. Als ik de pot open doe, dan ruik ik een heerlijke bloemengeur en zie ik een crème die eruit ziet als roomboter. Omdat ik hou van volle crèmes word ik hier helemaal blij van.

Wat zit erin?

92% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De oil cream is zonder parabenen, non-comedogeen en dermatologisch getest.

Het belangrijkste ingrediënt is de 8-flower nectar. Dit is een mix van verschillende oliën:

Naast deze mooie combinatie van oliën bevat de crème ook nog:

Het gebruik: speciale aanbrengtechnieken

Pierre Darphin, de grondlegger van Darphin, heeft voor alle producten speciale aanbrengtechnieken ontwikkeld. De technieken zorgen voor een betere opname van het product door de huid.

Aanbrengtechniek Oil Cream Darphin

Vanwege de Sea Butter is het een vol en romig product. Hier moet je natuurlijk wel van houden. Hij smeert heerlijk uit en verandert op de huid in een olie. Hierdoor heb je maar weinig nodig. De geur is geweldig. Alsof je een bloemenwinkel binnenstapt. Je brengt de 8-Flower Nectar Oil Cream ’s avonds als laatste stap in je verzorgingsritueel aan.

Profielfoto Els

Het resultaat

Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en heeft een mooie frisse glans. Ik vind het een fijne product. Mijn huid voelt niet trekkerig aan. ’s Morgens breng ik wel mijn Hydraskin serum ruim aan. De geadviseerde 5 pompjes voor gelaat, hals en decolleté zijn voor mijn huid net te weinig. Ik deed er meestal 7, vooral toen de centrale verwarming weer aan ging.

Ook het totaalpakket aan producten vind ik fijn om te gebruiken. Het mooie van Darphin is dat je verschillende lijnen goed kunt combineren, waardoor je je verzorging helemaal op jouw behoeften kunt afstemmen.

Tip van schoonheidsspecialiste Els

Bij koud vriezend weer zou je de 8-Flower Oil Cream ook overdag kunnen gebruiken. Door zijn unieke samenstelling zal hij niet bevriezen op de huid. Hij geeft de huid een mooie bescherming voor tijdens het schaatsen of de wintersport.

Lees hier meer over deze schoonheidsspecialiste.

Lees ook