Licht-peelende reiniging met sinaasappelolie…

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Voor deze review testte ik de Cream Cleanse reiniging van Medik8. Na het vochtig maken van mijn gezicht heb ik de Cream Cleanse gebruikt om mijn make-up te verwijderen. Het flesje met een inhoud van 250 ml. heeft een handig pompsysteem en het eerste wat mij opviel bij het eerste gebruik was de subtiele sinaasappelgeur die ik rook. Niet overheersend, maar gewoon lekker fris. Twee pompjes is eigenlijk teveel voor mijn gezicht een tot anderhalf pompje is eigenlijk meer dan genoeg voor een goed resultaat. Ik heb de Cream Cleanse voorzichtig op mijn gezicht ingemasseerd om mijn make-up te verwijderen. De cleanser voelt in het gebruik wat romig aan. Na het reinigen heb ik met mijn eigen lotion mijn gezicht gereinigd en er kwam geen spoortje make-up meer van af. Sterker nog, mijn gezicht voelde zacht, schoon en lekker soepel aan.

Anja concludeert

Ik ben blij met dit pompsysteem omdat je zo prima kunt doseren. De Cream Cleanse is voor de normale tot droge huid maar tevens voor de rijpe huid geschikt. Het l-amandelzuur heeft een reinigende, licht peelende werking en dat zie je ook na een tijdje gebruik. De olie op basis van sinaasappel kalmeert de huid,  glycerine zorgt voor een gehydrateerde en soepele huid. Het is een heerlijk product om de dag mee te beginnen of te eindigen.

Lees ook:

 

Lees ook