Cleansing bij acne problemen

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Bevat: Salicylzuur, Niacinamide, L-amandelzuur, Chlorhexadine gluconaat & Tea Tree

Het is ontwikkeld voor de acné-problematische huid. Medik8 betaCleanse is een lichte, milde formule die de huid verkoelt, verfrist en grondig schoonmaakt door de verwijdering van vuil, olie, onzuiverheden en make-up. Het gaat mede de verstopping van poriën tegen, zonder de huid uit te drogen. Hierdoor ontstaat er geen irritatie of verlies van de huideigen beschermende vetstoffen.

Reinig de huid tweemaal per dag. Pomp een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de palm van de hand en massage in vochtig gezicht en hals gebied. Verwijder het product met lauw water en dep het gezicht droog. Gebruik vervolgens een Medik8 antioxidant product, gevolgd door een Medik8 hydrator.

Aqua, Disodium PEG-12 Dimethicone Sulfosuccinate, Niacinamide, Decyl Glucoside, salicylzuur, polysorbaat 20, natriumboraat, L-amandelzuur, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Chloorhexidine acetaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, benzylalcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, limoneen.

betaCleanse bevat geen parabenen en geen SLES (of soortgelijke agressieve wasmiddelen) die de huid irriteren en is 100% zeep vrij.

Lees ook over deze cleansers van Medik8:

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook