Met producten van Shu Uemura, Redken, Goldwell + Bamboo Beach

07:00 - 04:12
luistertijd 07:00 - leestijd 04:12

Een hittegolf hebben we deze zomer nog niet meegemaakt, maar over de temperatuur hoeven we gelukkig niet te klagen. In Nederland vieren we volop de zomer met een dagje naar het strand, urenlang toeven op het terras of een lastminute boeken naar een tropisch eiland.

Je haar verzorgen na het zonnen is een must

In de zomermaanden is het smeren geblazen met een hoge factor voor gezicht en lichaam, maar ook voor je haardos. Na het zonnen is het de normaalste zaak ter wereld om je lijf in te smeren met een aftersun. Maar hoe zit dat eigenlijk met je lokken? Vergeet deze ook vooral niet want niets zo vervelend als droog en beschadigd haar. Dat matcht namelijk niet zo goed met je zongebruinde teint.

We zochten een aantal aftersun essentials van merken als Shu Uemura, Redken, Goldwell en Alterna voor je haren op die absoluut niet in je toilettas mogen ontbreken. Kijk hieronder met ons mee..

Vergeet na het lezen van dit artikel niet even onze winactie met Wella Professional te checken want wij geven heerlijke haarpakketten weg..

Goldwell

Goldwell heeft de DualSenses Sun Reflect lijn bestaande uit o.a een 60Sec Treatment, een After Sun Shampoo en een UV Protection Spray. De shampoo reinigt en verzorgt het haar en herstelt de aangetaste haarvezel. Shop hier de After Sun Shampoo.

Heb je niet zoveel tijd maar wil je je haardos wel even snel extra verzorgen dan pak je er toch gewoon de 60Sec Treatment bij: dit product herstelt en hydrateert het haar en kun je na 1 minuut gewoon uitspoelen. Na gebruik kun je de UV Protection Spray gebruiken die het haar meteen ontwart. Deze spray gebruik je ook voor het zonnen. Shop hier de 60Sec Treatment en shop hier de UV Protection Spray. Allemaal met fikse korting!

Ook leuk om te lezen: BeautyJournaal’s Harriet testte haaroliën van o.a Morocconoil, Syoss, L’Oréal en Elvive.

Shu Uemura

De Ultimate Remedy lijn hydrateert beschadigd en droog haar en geeft een prachtige glans geeft. De lijn is op basis van een hoge concentratie ceramide en lotusextracten. Een gouden duo volgens het merk want ceramide versterkt het haar, terwijl de lotusextracten het haar voeden.

De Ultimate Remedy lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, een treatment en een duo serum. Het paradepaardje uit deze lijn is de Extreme Restoration Treatment Lotus Infusion & Ceramide met de hoogste concentratie ceramide uit de lijn. Deze intensieve haarbehandeling heeft een voedende en herstellende werking. Ideaal dus als je de hele dag hebt zitten dobberen op een luchtbedje in zee. Shop deze heerlijke producten hier online.

Na het wassen en verzorgen van je haar, kun je als finishing touch de Extreme Restoration Duo Serum gebruiken, een olie en een crème in één. Het claimt de haarvezel zijn flexibiliteit terug te geven, gespleten haarpunten te herstellen en een pluisbos tegen te gaan.

Je haardos beschermen is belangrijk, maar nét zo belangrijk is je hoofdhuid beschermen tegen de zon. Bekijk in dit artikel handige tips van expert Kimm Koffijberg.

Redken

De Color Extend Sun aftersun lijn bestaat uit een shampoo en een masker, waar de conditioner en de zogenaamde Reflective Glow nieuw zijn. Color Extend Sun heeft een drievoudige werking: het beschermt het haar met een UV-filter, voedt het met mangozaadolie en herstelt het met ceremide en IPN (Interlock Protein Network). En dat allemaal in een heerlijke, tropische oranje verpakking.

De shampoo (fijn: erg zuinig in gebruik) reinigt je haar van chloorresten, zout en mineralen, terwijl de conditioner je haar ontwart, voedt en beschermt.  Shop hier de Redken Color Extend After Sun shampoo.

Na gebruik kun je je haardos extra verwennen met het masker die de vochtbalans van het haar aanvult. Tot slot spray je de Reflective Glow in je haren voor extra glans. En shinen maar.Shop hier de Redken Reflective Glow spray.

Tip: voor een gouden glans in je haar: de Shimmer Bug van Kevin Murphy!

Alterna

De Bamboo Beach Summer Sunshine Spray klinkt niet alleen erg zomers, het ziet er ook erg zomers uit (de flacon is knaloranje) én het ruikt ook écht naar de zomer. Op het eerste gezicht zijn dus alle ingrediënten aanwezig voor een summerproof coupe. Maar wat zit er eigenlijk in?

De formule is op basis van bamboe extract ( versterkt het haar en maakt het flexibel) en Tahitiaanse kokosnoot (verzorgend, lees hier alles over de kracht van kokosolie). Uit dezelfde lijn bestaan er nog een Ocean Waves spray, een Mango Coconut droogshampoo en een Recovery Leave-in conditioner.

Shop hier de Bamboo Beach Summer Sunshine Spray.

Tip: in onze Zonspecial staan nog veel meer tips voor summerproof haar. Enjoy!

Goldwell Dualsenses Sun Reflects Shampoo maakt onderdeel uit van de DualSenses Sun Reflects productlijn, speciaal ontwikkeld voor haar dat is blootgesteld aan schadelijke invloeden van zon, zout,- en chloorwater. De DualSenses Sun Reflects Shampoo reinigt, verzorgt en herstelt de door de zon aangetaste haarvezel en de hoofdhuid. Het haar wordt beschermd tegen uitdroging, zout- en chloorresten worden verwijderd, en het haar voelt weer zacht en luchtig aan. Verkrijgbaar in 250 ml. – See more at: http://www.kapperskorting.com/p/1083/1096/Goldwell_Haarverzorging/Dualsenses/Goldwell_DS_Sun_Reflects_Shampoo_250ml/GW202489#sthash.KQhnFOP1.dpuf
Goldwell Dualsenses Sun Reflects Shampoo maakt onderdeel uit van de DualSenses Sun Reflects productlijn, speciaal ontwikkeld voor haar dat is blootgesteld aan schadelijke invloeden van zon, zout,- en chloorwater. De DualSenses Sun Reflects Shampoo reinigt, verzorgt en herstelt de door de zon aangetaste haarvezel en de hoofdhuid. Het haar wordt beschermd tegen uitdroging, zout- en chloorresten worden verwijderd, en het haar voelt weer zacht en luchtig aan. Verkrijgbaar in 250 ml. – See more at: http://www.kapperskorting.com/p/1083/1096/Goldwell_Haarverzorging/Dualsenses/Goldwell_DS_Sun_Reflects_Shampoo_250ml/GW202489#sthash.KQhnFOP1.dpuf
Goldwell Dualsenses Sun Reflects Shampoo maakt onderdeel uit van de DualSenses Sun Reflects productlijn, speciaal ontwikkeld voor haar dat is blootgesteld aan schadelijke invloeden van zon, zout,- en chloorwater. De DualSenses Sun Reflects Shampoo reinigt, verzorgt en herstelt de door de zon aangetaste haarvezel en de hoofdhuid. Het haar wordt beschermd tegen uitdroging, zout- en chloorresten worden verwijderd, en het haar voelt weer zacht en luchtig aan. Verkrijgbaar in 250 ml. – See more at: http://www.kapperskorting.com/p/1083/1096/Goldwell_Haarverzorging/Dualsenses/Goldwell_DS_Sun_Reflects_Shampoo_250ml/GW202489#sthash.KQhnFOP1.dpuBamboo Beach

Lees ook