Geeft gouden glans aan het haar

02:15 - 01:21
luistertijd 02:15 - leestijd 01:21

Na de witte color bug en de neon bug die dit jaar uitkwamen, introduceert Kevin Murphy nu de Shimmer bug. Even wat anders dan al die felle neon kleuren. De Shimmer bug geeft een mooie gouden  glans aan het haar, dat past bij de zomer.

Golden Shimmer hair

De Shimmer Bug is speciaal voor de brunettes onder ons ontwikkelt. Kevin Murphy gebruikt de shimmer bug om gouden highlights op donker haar te creëren bij modellen. Met de Color bug kun je op een natuurlijke manier je haar kleuren zonder schade toe te brengen. Volgens Kevin kun je de Color Bugs zien als make-up voor het haar. Je brengt het gemakkelijk aan en wast het er zo weer uit. Kevin kwam op het Color bug idee toen hij het haar van modellen felle kleuren wilde geven, maar geen toestemming kreeg om het te gaan verven. Directeur Jan Peter Pranger ontving in 2012 nog een Beauty Astir Award in de categorie Best Beauty Discovery voor dit product. Alle producten van het op mode gefocust kappersmerk zijn vrij van sulfaat en parabenen. Ook leuk om te weten is dat de poeder pigmenten die gebruikt worden oorspronkelijk uit India komen. Duizenden hindoes komen jaarlijks bijeen om het Indiaase Holi festival te vieren. Het festival heeft veel doeleinden, maar er wordt vooral gefeest om het begin van het voorjaar te vieren. Het religieuze doel van het festival is het herdenken van gebeurtenissen in het hindoeïsme. Tijdens dit religieuze feest gooien deelnemers gekleurd poeder naar elkaar.

Dark Surfer

Kevin Murphy reisde af naar het prachtige Nieuw Zeeland om daar de nieuwe campagne Dark Surfer te laten fotograferen door goede vriend en fotograaf Robert Erdman. Deze spread kun je bekijken in de Coiffure magazine van mei 2013.

 

 

 

Kevin Murphy the man himself in actie met de Shimmer bug:

http://youtu.be/AcWvmSa9twU

De adviesverkoopprijs per Color Bug is € 15,25.

Lees ook:

 

Lees ook