Doe mee en win een compact poeder met SPF30 en een mist spray..

01:59 - 01:11
luistertijd 01:59 - leestijd 01:11

Zonvakantie in het verschiet? Met de Vichy Soleil Capital lijn is je huid tijdens de zomermaanden extra goed beschermd. Met een variatie aan zonnefactors zit er altijd een product tussen wat bij je past. Je kunt kiezen uit crèmes en sprays voor zowel lichaam en gezicht en komt Vichy ook met een compact poeder met SPF30.

Vichy Capital Soleil compact poeder SPF30

Dit poeder egaliseert als een foundation en beschermt als een zonnecrème. Vichy Capital Soleil compact poeder bevat een hoge SPF zodat je huid extra beschermd is tegen de zon (let wel: breng het poeder geregeld aan want een SPF werkt niet de hele dag). Het bevat een filtersysteem met een groot anti UVA/UVB-spectrum met Mexoryl®, in combinatie met een elastische structuur die makkelijk uitrekt en daardoor homogeen te verdelen is.

De poeder is gemakkelijk aan te brengen, versmelt direct met de huid en is ideaal voor mensen met een licht, gemengde tot vette huid die in de zomermaanden de neiging heeft tot extra glimmen. Perliet, talk en kaolien gaan een glimhuid tegen. Hallo matte teint!

Vichy Capital Soleil Mist Spray SPF 50 (lichaam)

Een hydraterende onzichtbare spray met een extra hoge bescherming, speciaal voor de gevoelige huid want er zit geen alcohol in. Een versterkt en gepatenteerd zonnefiltersysteem met Mexoryl® XL, dat effectief werkt tegen alle soorten UV-stralen, beschermt de huid als ‘een bodyguard’ tijdens een dagje zonnen.

Zonder alcohol en ethanol maar met glycerine, verzorgende bestandsdelen en Thermaal bronwater van Vichy voor extra hydratatie. De spray heeft een droge finish op de huid.

WIN!

Ook kennismaken met Vichy Soleil Capital?! BeautyJournaal geeft Vichy Capital Soleil Mist Spray SPF 50 (200ml) voor het lichaam (t.w.v. €24.95) en een compact poeder SPF30 voor het gezicht (t.w.v. €21,20) weg. Ga HIER naar de actiepagina.

 

Lees ook