Terug naar de winkel
Dyson Supersonic Föhn

Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte heel erg goed opgenomen. Je haar stylen was nog nooit zo easy!

Dyson

Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen!

Deze haardroger geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo.

De föhn bevat speciale warmtesensoren om overhitting van je haar te voorkomen en om glans te bewerkstelligen. Er zijn meerdere standen en ook een afkoelstand, om je haar te drogen. Stylingproducten worden prachtig opgenomen dankzij de uitgekiende warmte van deze haardroger.

En hij is zo snel! Voor alle haartypen: van Hollands dun haar tot stevig black hair. Het gewicht is opmerkelijk licht, ook zo fijn. De motor zit in de handgreep. Wat een technologie! De digitale V9-motor van Dyson maakt tot 110.000 tpm en verplaatst 13 liter lucht per seconde naar de versterker waardoor hij sneller, lichter en stiller is dan andere motoren.

Deze Dyson is echt het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook