Louis Widmer, Isle of Paradise, IK Skin Perfection, Origins, Embryolisse, Dyson

11:30 - 06:54
luistertijd 11:30 - leestijd 06:54

Een nieuwe maand vol met nieuwe, favoriete producten! In dit artikel lees je meer over de favoriete beautyproducten van het BeautyJournaal testpanel. Opvallend veel moisturizers deze ronde, maar ook een prettige tanning lotion en een supergave haartool. Lees je mee?

Uitgever en journalist Monique: Louis Widmer Getinte dagverzorging UV 20

Een mooi alternatief voor je foundation is de Getinte Dagverzorging UV 20 in een naturel en bronze tint. Het is een van mijn favorieten deze zomer. Naast breedspectrum fotostabiele filters bevat deze crème ook de volgende verzorgende bestanddelen: het biostimulatorencomplex, Matrixyl® 3000 peptiden, panthenol, vitamine E, ascorbyl glucoside (vitamine C) en hyaluronzuur.

Hij is heerlijk verzorgend voor mijn droger wordende huid. Hij hydrateert uitstekend en voor het stadse buitenleven, biedt hij voldoende goede bescherming. De kleuren zijn mooi gemaakt. Nu midzomer gebruik ik bronze omdat mijn huid al een flinke tint van het buiten zijn aan de kust gekregen heeft. Overdag werk ik het eventueel bij, met een kleurloze spf, om het effect natuurlijk te houden. Heel goed om te weten is dat er een ongeparfumeerde versie is.

Shop hier online met korting

 

Harriet: Isle of Paradise Happy Tan Everyday Gradual Glow Lotion

In één van de podcasts van Fat Mascara (afl. 395) wordt ‘tanning expert’Jules Von Hepp geinterviewd. Hij geeft al jaren allerlei celebs een kleurtje voor een event en hij is de bedenker & eigenaar van de selftan lijn Isle of Paradise. Wat hij erover vertelde maakte me meteen nieuwsgierig, en wat denk je? Sinds kort ook in Nederland te koop!

Zomers gebruik ik bijna elke dag in de zomer een ‘gradual selftanner’. Dit is een bodymilk, dus hydraterend, maar het geeft je tegelijkertijd over de dagen heen een bruine tint. Soms doen selftanners weinig op mijn huid, of zit er teveel parfum of alcohol in, of wordt de kleur niet mooi.

Deze gradual glow lotion is perfect! Ik krijg er een prachtige bronze gloed van, het ziet er heel natuurlijk uit en de lotion verzorgt mijn huid ook nog met allerlei olieën:

Isle of Paradise’s Happy Tan Everyday Gradual Glow Lotion is een geleidelijk ontwikkelende bruiningscrème die de huid in slechts 4 tot 6 uur omhult met een mooie bronzen glans. De formule bevat kleurcorrigerende werkstoffen en lichtreflecterende deeltjes, plus het kenmerkende Oxy-Glow™ complex van het merk, waarvan klinisch bewezen is dat het zuurstof naar het huidoppervlak brengt om de huid een stralende glans te geven. De stralende formule biedt intense hydratatie dankzij een mix van natuurlijke oliën (avocado, chiazaad en kokos), terwijl het een gouden vakantiekleur nabootst.”

Shop hier online

 

Model Mandy: IK Skin Perfection Face SPF 30 & Aftersun

Deze combi van minerale zonbescherming is ideaal! Deze gebruik ik op vakantie en in Nederland. Tip: je moet dit duo eigenlijk gewoon standaard in je tas hebben. Altijd je huid beschermen!

Het flesje met de zonbescherming voor je gezicht is klein en makkelijk aan te brengen. Het voelt niet plakkerig aan en het laat geen witte waas achter.  Ik ben niet meer verbrand in mijn gezicht en het voelt fijn aan op mijn huid.

Shop de Face SPF

 

De aftersun is een balm, mijn huid voelt zo zacht aan na het aanbrengen. Het werkt kalmerend en herstellend en is 100% natuurlijk, microplastic vrij, vegan, parfumvrjj en geschikt voor de meest gevoelige (baby) huid. Fijn dat ik het ook voor mijn kids kan gebruiken. Heb ik niet vier verschillende tubes nodig, scheelt bagage ;).

Het is verder waterresistent, herstelt de vochtbalans, helpt pigmentvlekken te voorkomen (voor mij zeer belangrijk na twee zwangerschappen met pigmentvlekken), helpt rimpels te voorkomen en tast het zeeleven van koraal niet aan.

Ik houd ervan, als ik op een dag veel in de zon heb gelopen, om mijn huid ‘s nachts te laten herstellen en dat kan goed met deze aftersun. Na het douchen insmeren en de nacht laten intrekken. De volgende ochtend word je wakker met een babyhuidje. Lekker zacht. Zeker een aanrader!

Shop de Aftersun

 

Schoonheidsspecialiste AnneloesOrigins Ginzing SPF 40 Energising Boosting Tinted Moisturizer

Toen ik deze crème kreeg dacht ik; och weer zo’n 1000 in 1  hydraterende getinte dagcrème. Maar toen smeerde ik een beetje op mijn wang en dacht ik… uh, zie ik dit echt goed? Wauw! Mijn huid ziet er minder rood, egaler en daardoor strakker, rustiger en frisser uit.

Deze fantastisch crème hydrateert niet alleen, hij egaliseert, verfijnd en verhelderd de huid. Ik ben fan, liefde op het eerste gezicht! En als bonus… een SPF 40!

Je kan het op de foto zien. Ik heb de helft van mijn kin wel gedaan en de andere helft niet, om duidelijk te kunnen laten zien wat deze fantastisch crème doet.

De crème-achtige formule van deze getinte moisturizer bevat Panax Ginseng en cafeïne die samenwerken om een boost aan hydratatie en energie te bieden. Deze crème, die geschikt is voor alle huidtypes, hydrateert, voedt, revitaliseert, beschermd en repareert de huid.

De crème is paraffine-vrij, vrij van parabenen, ftalaat-vrij en 100% vegetarisch, zonder dierlijke ingrediënten behalve honing en bijenwas.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: Embryolisse Beauty Oil

De Lait-Crème Concentré die ik al jaren standaard gebruik in mijn werk als visagiste heeft er een beauty-olie versie erbij gekregen. Ze heeft inmiddels twee prijzen gewonnen.

De hydrolipide laag is de natuurlijke huidbescherming. Dankzij de vetzuren in de nieuwe Embryolisse Beauty Oil worden huid en haar intens verzorgd en gepamperd. Het is een fijne, niet vet aanvoelende en voedende olie. De Beauty Oil bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en bevat vier plantaardige oliën.

Deze lichte, geurige olie voelt heerlijk aan op mijn huid. Het laat geen vettig gevoel achter; het trekt snel in. Er blijft een vage glans achter op mijn huid, met de kenmerkende subtiele geur van Embryolisse, met topnoten van citrusvruchten, bergamot en mandarijn, een boeket van rozen, ylang-ylang en jasmijn in het hart en honing, cederhout, sandelhout en witte musk als basis. Een geur die het goed zou doen als parfum of eau de toilette.

Deze olie kan gebruikt worden voor gezicht, haar en lichaam. Ik ben een enorme fan van dit soort oliën en gebruik ze meestal na het douchen, waarbij ik ze op mijn nog vochtige huid smeer en vervolgens de resterende olie in mijn gezicht en droge haar punten.

Shop hier online

 

Beauty liefhebber Dian: NEW Dyson Airwrap Long

In de maandfavorieten van mei had Harriet de Dyson Corrale Stijltang als favoriet. Deze maand heb ik ook een Dyson favoriet. Als afstudeercadeau kreeg ik van mijn ouders de vernieuwde Dyson Airwrap (Long) in een prachtige zilveren/koper kleur. Ik wilde de Airwrap al zo lang proberen en eindelijk werd die droom werkelijkheid. Krullen, stylen, gladmaken en volume geven aan mijn haar met één apparaat, dat klinkt toch fantastisch?

De vernieuwde Dyson Airwrap heeft opzetstukken die gebruikmaken van het Coanda-effect. Dit Coanda-effect trekt automatisch het haar aan en wikkelt deze om de opzetstukken. Hierbij wordt alleen lucht gebruikt en geen extreme hitte. Er zijn nieuwe opzetstukken die het haar extreem gladmaken. Twee gladmakende borstels, een bijzondere fly-away föhn (waarmee je zelfs babyhaartjes glad krijgt), een krul föhnborstel en natuurlijk de speciale Airwrap opzetstukken waarmee je krullen maakt.

Omdat ik best lang en dik haar heb, heb ik voor de ‘long’ versie gekozen. Deze opzetstukken zijn net wat langer, waardoor mijn haar volledig gekruld wordt. Ik ben zo onder de indruk van de Airwrap. Het werkt super makkelijk, krullen zijn binnen no-time gemaakt en ook voor een gladde, stijle look is het apparaat perfect te gebruiken.

Mijn krullen blijven, in combinatie met een zeezout spray vooraf en haarlak achteraf, de hele dag goed zitten. Na het slapen is het helaas wel uitgezakt, dus mocht je nog tips hebben om de krullen nóg langer in tact te houden, let me know! Al met al vind ik dit product de prijs echt waard, het heeft mijn haarroutine zo makkelijk gemaakt.

Shop hier online

 

Sabine: Marie Stella Maris Rosemary’s Touch Handcrème

Ik kreeg laatst van een lieve kennis een handcrème van het merk Marie Stella Maris. We kennen het merk van mineraalwater, maar al een aantal jaar geleden is het merk ook verschoven naar het domein natuurlijke lichaamsverzorging.

Wist je dat Marie Stella Maris een hele mooie filosofie heeft:

‘Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang zou moeten hebben tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is niet alleen essentieel voor de gezondheid, maar ook voor armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon water leidt tot meer tijd voor school en werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.’

Zo doneren ze een vast percentage van hun omzetten aan duurzame waterprojecten.

De handcrème hydrateert intensief en versnelt het herstelproces van een droge huid en kleine scheurtjes. Het is natuurlijk geparfumeerd met rozemarijn, lavendel en geranium en laat een vrij nadrukkelijke maar heerlijke geur achter. De pomp is makkelijk mee te nemen en is een eyecatcher om uit de tas te halen met zijn esthetische zwart witte design.

Ik ben heel erg fan, want het trekt snel in en geeft een heerlijk verzorgd gevoel  aan de handen, maar bovenal ruiken je handen nog wel even naar die heerlijke geur.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook