Avène, Juliette has a Gun, Dior, MÁDARA en Collistar

05:16 - 03:09
luistertijd 05:16 - leestijd 03:09

Ingesmeerd, zonnebril op, drankje in je hand en genieten maar! Het is zomer en dat betekent meer bezoeken aan het strand of het terras en extra genieten van het lekkere weer. Wij houden ervan!

In de online BeautyJournaal shop vind je nu een heleboel zomerse items die dit jaar zeker niet mogen ontbreken in jouw (strand)tas. Van zonbescherming tot een fris parfum, in dit artikel vertellen we je er alles over. 

Avène Tinted Mineral Fluid Zonnebrandcrème SPF 50

Avène Tinted Mineral Fluid SPF50+ is een heel zachte zonnebrandcrème die geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Het product bevat een lichte, zongekuste tint. Heel fijn, als je ook een klein beetje make-up wilt dragen in de zon.

Dit product bevat louter minerale filters zoals zink- en titaniumdioxide. Beide in nano-kleine vorm. De crème is verder uitgerust met pre-tocopheryl, een vitamine E substraat dat als extra barrière tegen de inwerking van UV-stralen dient, waaruit weer schadelijke vrije radicalen ontstaan. Het is parfum-vrij en water-resistent.

Juliette has a Gun Magnolia Bliss parfum 

Wat een zalig, vrolijk, energiegevend parfum is dit! Zonder het leuke verhaal erachter te kennen, was BeautyJournaal’s Monique bij het ruiken ervan meteen verkocht. Dit zijn bloemen, en wel in een samenstelling die je de hele zomer wilt blijven ruiken. Ook al schijnt de zon niet, de geur = zon!

Magnolia, leuk, gek, want magnolia bloemen hebben nauwelijks geur, en die is ook niet te vangen door parfumeurs. Dus je krijgt per definitie een interpretatie. Magnolia Bliss is geinspireerd op de meest memorabele zomer die onze  tijd heeft gekend: de zomer van 1969. Van hippie festivals, van vrijheid, creativiteit, van liefde. Eindeloos optimisme.

Wat je ruikt: in de top bergamot, in het hart een interpretatie van magnolia en zoet-frisse pruim, in de basis ambroxan en musk. Het parfum behoort tot de bloemig fruitige categorie. De heerlijke rozerode fles is een feestje op je parfumtafel. Als je van vrolijke, zomerse frisheid houdt, met een vleugje fruit: dit is jouw parfum.

Dior Backstage Glow Face Palette

Deze zomer wil je glowen! Met het prachtige Dior Backstage Glow Face Palette bereik je een prachtig resultaat. Onze Corine is er dol op. Hoewel Dior het zelf een ‘highlighter palette’ noemt, vind je in dit chique transparante doosje vier kleuren, waarmee je veel meer kunt dan simpelweg ‘highlighten’. De kleuren laten zich goed opbouwen qua intensiteit, waardoor je de poeders in het palette bijvoorbeeld ook als oogschaduw kunt gebruiken. De parelmoerpigmenten geven een mooie glow aan je look.

Corine heeft het palette in Rose Gold, dat geeft met tinten van roségoud een mooie en zachte warmte aan haar lichte huid. Het palette is ook verkrijgbaar in Pure Gold (geelgoud) en Copper Gold (bronskleurig goud).

‘Ik gebruik het palette het liefst met mijn fluffy poederkwast van Dior (nr. 14). Die laat de poeders heel mooi met mijn huid versmelten. Je kunt de vier verschillende kleuren uit het palette trouwens ook mengen, voor oneindig veel combinaties.

Ultieme tip: breng het aan met een watje, dan krijg je een mooi gesatineerd effect, waar aanbrengen met een kwast echt een meer metallic glow geeft.’

MÁDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30

Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. In deze Antioxidant Sunscreen zit verder hyaluronzuur, frambozenzaadolie en vitamine C en E.

Claims 

Monique vindt het een fijne crème: ‘Ik heb het product uitgetest bij normaal woon-werkverkeer op de fiets in de zon, in Monaco tijdens een uurtje hier en daar op het strand tussen de congressen door en aan zee tijdens de wandelingen. Mijn huid blijft zacht en soepel aanvoelen, de hydratatie is goed. Ik ben voldoende beschermd geweest.’

Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt spray

Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt spray is een heerlijke verzorgende en bruiningsversnellende spray met gouddeeltjes. Heerlijk om je huid extra te hydrateren in de zon of erna. Fijn als je huid ook snel droger wordt.

De aloë vera milk kalmeert, hydrateert en voedt de huid. De formule zorgt voor voelbare verfrissing en brengt het vochtgehalte weer in balans. Geeft direct een verademend gevoel.

Let op! Er zit geen beschermingsfactor in, dus gebruik het onder je anti-zonnebrandproduct als extra huidverzorger en bruiningsversneller, of er overheen omdat je extra glow op je huid wilt, en de verkoelende frisheid tussendoor wilt ervaren.

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook