Collistar, Vichy, Locobase, Medik8, La Roche-Posay

07:29 - 04:29
luistertijd 07:29 - leestijd 04:29

Er liggen weer een aantal fijne, nieuwe huidverzorgingsproducten in de winkels. In dit artikel delen wij onder andere de nieuwste zonbeschermende producten met je. Daarnaast ontwikkelde een team van dermatologen een wel heel bijzonder product. Lees snel meer! 

Collistar Hypersensitive Skins-lijn voor de overgevoelige huid

Lekker in de zon liggen, veilig bruinen, het risico van de negatieve gevolgen (verbranding, rimpels, huidveroudering) vermijden en tegelijkertijd genieten van de positieve effecten van de zon? Dat kan dankzij Smart Sun Protection®, het innovatieve zonnefilter van Collistar Clean Research® die de positieve effecten van de zonnestralen maximaliseert en tegelijkertijd fotoveroudering voorkomt. Het filter activeert wanneer je je blootstelt aan de zon en geeft zo de uitdrukking ‘zonverzorging’ echt betekenis.

De Hypersensitive Skins-lijn, speciaal voor de overgevoelige en reactieve huid, is volledig vernieuwd om elk risico op huidreacties tot een minimum te beperken. Collistar Clean Research® heeft drie nieuwe producten aan de productlijn toegevoegd om een ruime keuze aan bescherming te bieden:

De lijn is ook geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

De texturen zijn licht en gemakkelijk aan te brengen, en dankzij de nieuwe generatie fotostabiele en intens beschermende filters zijn ze ook perfect voor bescherming tegen de zon op grote hoogten of in extreme omstandigheden.

Ook de verpakkingen zijn vernieuwd: 100% gerecyclede R-PET en recyclebare flessen, post-consumer gerecycled plastic en recyclebare tubes.

Shop hier online

 

Vichy – Capital Soleil Cell Protect Water Fluïde Spray

Wist je dat meer dan 80% van de huidverouderingsverschijnselen worden veroorzaakt door blootstelling aan dagelijkse UV-stralen en vervuiling? Met elke blootstelling aan UVB, UVA, Lange UVA en oxidatieve stress, stapelt de huid beschadigingen op aan het oppervlak en diep in de cellen. Mettertijd worden deze beschadigingen zichtbaar en blijvend, de huid verliest aan kwaliteit. Het is daarom belangrijk om een product met SPF toe te voegen aan je ochtend skincare routine, ook op bewolkte dagen!

Vichy’s nieuwe Capital Soleil Cell Protect Water Fluïde Spray SPF50+ heeft een zeer hoge bescherming tegen schadelijke effecten van de zon. De spray is voorzien van de Netlock UV-technologie. Netlock is een gepatenteerde technologie die UV-filters vangt in microdruppels gel, om een ultradunne en onzichtbare film te vormen op de huid. Het is bestand tegen water, zand en zweet, prikt niet in je ogen en laat geen vettigheid of witte waas achter.

Capital Soleil Cell Protect Water Fluïde Spray biedt een geavanceerde bescherming op 4 niveaus om de huid te helpen beschermen tegen nadelige effecten van de zon (anti-UVB, anti-UVA, anti-lange UVA, antioxidanten). De spray is beschikbaar in 3 varianten: SPF 50, SPF 30 en voor kids!

Shop hier online

 

Locobase Repair – dermatologie in een tube

Felle zon, droge lucht, warm water – je doet je huid er geen plezier mee, maar je ontkomt er ook niet aan. Om ervoor te zorgen dat de huid in alle omstandigheden gehydrateerd, gezond en soepel blijft, ontwikkelde een team van dermatologen Locobase® Repair. Nu is het product in Nederland ook bij de drogisterij te kopen!

Huididentieke lipiden

Locobase herstelt en beschermt de huidbarrière en is de enige crème die alle drie de huididentieke lipiden in de juiste verhouding bevat. Dankzij het lipidengehalte van maar liefst 63% brengt en houdt de gespecialiseerde crème de huid in topconditie.

De crème vormt een ademend laagje over de huid, wat meteen voorkomt dat vocht uit de huid verdampt. De lipiden dringen ondertussen door in de stratum corneum, de buitenste laag van de opperhuid, en houden hier tot wel 24 uur vocht vast. Ook worden de vetten nog dieper in de huid opgeslagen voor afgifte als dat nodig is. De natuurlijk aanmaak van lipiden wordt niet verstoord.

De crème is klinisch getest, bewezen effectief, geschikt voor alle leeftijden en kan ook op gevoelige delen als lippen en oogleden worden gebruikt. De bijzondere water-in-olie formule voelt niet vet aan en wordt snel opgenomen. Locobase Repair bevat geen parfum of kleurstoffen.

Shop hier online

 

Medik8 – Daily Radiance Vitamin C Moisturiser

Geef je huid iedere ochtend energie met Daily Radiance Vitamin C, een hydraterende vitamine C crème met een lichte, cashmere textuur. Deze crème is een alles-in-één moisturiser met zonbescherming die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en de anti-ageing CSA-filosofie van Medik8: vitamine C plus zonbescherming overdag, vitamine A ’s nachts. De vitamin C-crème herstelt de glans en hydrateert de huid waardoor een zichtbaar helder, zacht en jeugdig uiterlijk ontstaat.

Ingrediënten

Breed Spectrum SPF30 en tetrahexyldecyl ascorbaat vitamine C beschermen de huid van alledaagse invloeden om rimpels zichtbaar te verzachten en helderheid te behouden. Hyaluronzuur hydrateert diep voor een gladdere, meer jeugdig ogende huidteint.

Breng dit product na het reinigen en eventueel na je serum in de ochtend aan en verdeel over het gezicht, de hals en het decolleté.

Shop hier online

 

La Roche-Posay – Anthelios Pigment & Oil Correct SPF50+

La Roche-Posay komt met twee nieuwe dagelijkse fotobeschermingsproducten in het Anthelios-assortiment. De Anthelios Pigment Correct SPF50+ en de Anthelios Oil Correct SPF50+ vullen de bestaande Anthelios Age Correct aan voor een dagelijkse en doeltreffende verzorging en UV-bescherming voor elke huidbehoefte.

Anthelios Fotobescherming 

Deze hybride huidverzorging met het breedspectrum UV-beschermingstechnologie van Anthelios, is het resultaat van meer dan 30 jaar klinisch onderzoek naar zonbescherming en (zon)gevoelige huid.

Deze generatie zonbescherming voor dagelijks gebruik met een sensoriële textuur, wordt nu uitgebreid zodat er een dagelijkse fotobescherming is voor verschillende huidtypen:

Uitgerust met de CelloXB3 Technologie 

Een breedspectrum bescherming gecombineerd met een herstellend antioxidantencomplex, ontwikkeld om schadelijke effecten van vervuiling, UVB-, UVA- en IR-stralen te beperken.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook