Shiseido, Tweezerman, Estée Lauder, Byron Bay, Dior

05:52 - 03:31
luistertijd 05:52 - leestijd 03:31

Hier komen de testpanel favorieten van ons team!

Berna:

“Een aantal weken geleden heb ik enkele cleansing producten getest voor BeautyJournaal. Voor deze maand heb ik een andere cleanser als mijn favoriet gekozen. Uit de Shiseido Ibuki serie de Gentle Cleansing Foam.  Ondanks dat ik met mijn leeftijd in feite te oud ben voor de Ibuki lijn, deze is voor huidtypes 25 tot 35 jaar ontwikkeld, ben ik super enthousiast over deze cleanser.

De nogal stevige substantie breng ik aan op mijn gezicht: niet teveel want deze cleanser is zeer zuinig in gebruik. Ik bevochtig vervolgens mijn gezicht met een klein beetje water en masseer de gentle cleansing over mijn gezicht: het schuimt heerlijk op en de geur blijft aangenaam aanwezig. Omdat het zo heerlijk ruikt en zacht aanvoelt, blijf ik langer masseren dan met welk product ook. Daardoor heb ik waarschijnlijk ook meteen een gezonde kleur.

De foam spoel ik later af met water. Ik dep mijn huid droog en zie een fris gezicht en mijn huid voelt zijdezacht aan. Er wordt gewerkt op de talgafscheiding en je ziet dit ook, want na gebruik glimt mijn huid aanzienlijk minder en voelt niet trekkerig aan. Wat een toppertje is dit! BeautyJournaal’s Marte testte de hele Ibuki lijn.  Binnenkort komt er review van mij online over een ander product van Shiseido. Blijf BeautyJournaal volgen voor meer..”

Shop deze heerlijke cleanser hier online met korting.

Anja:

“Mijn favoriet van deze maand is de Tweezerman Brow Mousse. Echt heel fijn vind ik de Brow Mousse van Tweezerman die ik kocht op de Beauty Trade beurs in Utrecht. Ik heb een aantal verschillende merken uitgeprobeerd maar géén van de brow gels voldeed aan mijn verwachtingen (lees hier overigens vijf tips hoe je de perfecte wenkbrauw kunt creëren)

Het fijne van deze mousse is dat je eerst je wenkbrauw in kunt kleuren als je dat zou willen, deze vervolgens in de juiste richting kamt waarna je de wenkbrauw kunt fixeren met deze gel die, en daarom vind ik dit een topper, niet hard wordt! De hele dag blijft je wenkbrauw mooi in model. De gel is parfumvrij, hypo-allergeen en voelt dus niet hard of plakkerig aan.”

Shop deze gave Browmousse hier online met korting.

 

Jolanda:

“Mijn favoriet is de Dior Lipliner pencil in de kleur rose pretentieux elite pink. Als ik met BeautyJournaal’s Gerti ga shoppen, is de Bijenkorf vaak de plek waar we stranden. Om even die peperdure tas van Chloé aan te raken en naar de pro’s van de diverse merken te gaan.

Zo liepen we de stand van Dior in waar Gerti doelgericht een lipstick zocht en ik ineens in de stoel belandde. Nu ik echt grijs ben, zijn mijn kleuren of kleurbehoefte veranderd. Ik moet meer kleur op mijn gezicht want dat geeft een gaaf contrast met grijs.

Zo was ik op zoek naar de ultieme roze lipstick en maakte ik onbedoeld kennis met een lippotlood. Het was liefde op het eerste gezicht! Oh, wat geeft dit potloodje makkelijk zijn kleur af en wat blijft dat lang zitten. Mijn tanden zijn veel witter en het heeft een glansje zodat ik geen lipstick meer nodig heb.”

Shop de geweldige lipliners van Dior hier online met korting.

Tessa:

“De reden dat ik nu al een aftersun als favoriet bestempel, is dat ik een heerlijke vakantie in de zon heb gehad. Iets teveel zon dus ik was zeer blij met deze heerlijke aftersun van Byron Bay.

Het is een handig spuitsysteem. De aftersun bevat 95% Aloë Vera gel dus het verkoelt, verzacht en kalmeert de huid. Het hydrateert de huid ook dus mijn huid voelt na gebruik prettig aan. De fles ziet er ook nog eens leuk uit, want er zit een koord aan met echte schelpjes en hand-made houten kraaltjes.

Een verkoelende tip: leg de aftersun in de koelkast zodat hij nog lekkerder aanvoelt op je huid.”

Shop Byron Bay sun care hier online.

Rona:

“Mijn ultieme favoriet is de Esteé Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Ineens was mijn serum op; dat heb je met van die ondoorzichtige luchtvrije pompjes. Hoe goed ze ook de werkzame stoffen beschermen, het blijft een onaangename verrassing als je ineens zonder zit.

Ik besloot eerst maar eens in mijn stash te kijken. Nee, toch geen serums op voorraad maar in de samples-doos zaten een flink aantal proefjes van de nieuwe versie van Advanced Night Repair. Door de jaren heen heb ik heel veel flessen versleten van alle varianten, want Esteé Lauder blijft dit paradepaardje verbeteren.

Na zes weken dit serum gebruikt te hebben, kan ik niet anders dan zeggen dat het een nóg fijner product is geworden. Al na een paar dagen krijgt mijn huid – weer – die prachtige gloed waar ANR een patent op lijkt te hebben en naar mijn gevoel is er optisch ook iets verbeterd. Wederom ben ik verrast dat een paar druppels de truc al doen; als je zo weinig nodig hebt, doe je er echt lang mee! Over de voorlaatste variant zei ik al ‘Oude liefde roest niet’ maar een geslaagde upgrade is natuurlijk nog beter!

En wederom vind ik het zo jammer dat ik niet bij de Esteé Lauder workshop aanwezig kon zijn voor de testpanelleden. Verkrijgbaar in 30, 50 en 75 ml.”

Shop dit geweldige serum hier online met korting.

Lees ook