Prachtig geformuleerde producten!

05:32 - 03:19
luistertijd 05:32 - leestijd 03:19

Shiseido Ibuki

Marte test Shiseido Ibuki lijn

Niet eerder heb ik zo’n uitgebreide review gedaan. Het koste ook even om te wennen aan al dat moois en nieuws. De nieuwste lijn van Shiseido, lees ook dit uitgebreide artikel erover op beautyJournaal, is speciaal ontwikkeld voor de moderne vrouw tussen 20-30 jaar a.k.a. de zogenaamde carrièretijgers. De vrouw die alles wil doen en bereiken binnen korte tijd. Werken, reizen, feesten, niet in acht nemend dat tijd zo kostbaar is en dat goede verzorging voor geest, lichaam en zeker huid zo belangrijk is.

Shiseido komt met deze lijn om ervoor te zorgen dat deze vrouw door kan gaan met deze levensstijl, de complete verzorgingslijn zorgt er namelijk voor dat er geen sporen op de huid achtergelaten worden.

Claim

Corrigeert onvolkomenheden. Biedt weerstand tegen toekomstige problemen. De sleutel tot het verbeteren van het huidoppervlak is het opbouwen van de weerstand van de huid. Een gladde, probleemloze huid wordt uw nieuwe werkelijkheid.

Gentle cleanserGentle cleanser

De claim: verwijdert onzuiverheden en teveel aan schadelijk talg zonder de essentiële hydratatie van de huid aan te tasten. De huid voelt fris en zijdezacht aan.

Mijn ervaring

De tube bevat een vrij compacte substantie die zich makkelijk omtovert tot een romig schuim waarmee je je gezicht zowel ’s morgens als ’s avonds reinigt. Je hebt maar weinig product nodig om het gewenste effect te krijgen. Het prettigst vond ik om het direct op de huid te gebruiken. Niet met washandje, scrub-tooltje of iets dergelijks.

Softening Concentrate

De claim: door de huid te voorzien van rijke hydratatie helpt deze intensief werkende formule shiseido ibuki softening concentrateonmiddellijk met het leveren van effectieve ingrediënten in de diepere lagen van de huidoppervlakte voor een zachter en gladder gevoel. Verbetert de voordelen van de volgende stappen in de huidverzorging.

Mijn ervaring

Een pompflacon gevuld met een waterige substantie. Een heerlijk serum-achtig product wat je na het reinigen direct op de huid aanbrengt. Een pompje is voldoende om op gezicht en hals aan te brengen. Trekt snel in, plakt niet en laat je gezicht zacht aanvoelen.

Protective Moisturizer spf15

shiseido ibuki protective moisturizerDe claim: deze multi-werkende formule voor overdag met zacht reflecterende poeder corrigeert intensief het aanzien van oneffenheden, zoals zichtbare poriën, puistjes/vlekjes en de ruwheid van de huid door de weerstand te versterken om problemen te weerstaan. Vernieuwt het huidoppervlak om een buitengewoon gladde, gelijkmatige textuur te onthullen voor langdurige hydratatie.

Mijn ervaring

Een pompflacon gevuld met een melkachtige substantie. Deze crème is zeer vloeibaar. Trekt redelijk snel in, plakt niet. Ik wacht wel even voordat ik foundation of andere make-up aanbreng. Ik heb het idee dat het nodig is dat m`n huid even moet aanpassen als deze crème intrekt. Het lijkt inderdaad alsof er reflecterende deeltjes inzitten die ervoor zorgen dat er een optische glow over je gezicht valt alsof het op die manier gezonder en egaler oogt.

Refining moisturizer enrichedRefining moisturizer enriched

De claim: deze multi-werkende formule corrigeert intensief tekenen van oneffenheden, zoals zichtbare poriën, puistjes en vlekjes en de ruwheid van de huid door de weerstand van de huid op te bouwen om problemen te voorkomen.

Vernieuwt verder het huidoppervlak om een ongelooflijk gladde, gelijkmatige textuur te onthullen. Tekenen van fijne lijntjes veroorzaakt door droogte worden verminderd en houdt de huid de hele dag gehydrateerd.

Mijn ervaring

Een pot gevuld met een zeer romige crème. Met behulp van het bijgeleverde spateltje breng ik de crème aan. Ik heb het als nachtcrème gebruikt, omdat ik de moisturizer met SPF als dagcrème heb gebruikt. Net als bij de moisturizer lijkt het alsof m’n huid optisch egaler is geworden. Het voelt zijdezacht aan na opbrengen en de volgende morgen is m’n huid compleet gevoed door middel van een enorme boost.

Eye correcting creamshiseido ibuki eye correcting cream

De claim: deze koele, verzachtende oogcrème vermindert de verschijning van donkere kringen, wallen en fijne lijntjes. Ogen worden direct levendiger.

Mijn ervaring

Duidelijk wordt er in de beschrijving aangegeven dat je deze oogcrème als laatste aanbrengt. Wat al eerder zichtbaar was in beide moisturizers is in deze crème veel duidelijker aanwezig. Het reflecterende poeder zorgt voor een optisch egale en frisse huid. De crème voelt erg prettig aan, de huid rondom m’n ogen lijkt inderdaad wat verheldert en oogt ‘relaxt’.

marte december 2012Marte concludeert:

Ik heb vijf hele mooie producten mogen testen, waar ik trots op ben. Shiseido straalt voor mij een soort luxe uit, waar ik gewoon blij van word!

Alle producten binnen deze lijn zijn zo enorm op elkaar afgestemd dat je er wel alle vertrouwen in hebt. Alle structuren voelen prettig aan en worden goed opgenomen door m’n huid. Daarnaast doet de geur me erg denken aan Carolina Herrera 212, wat ik een heerlijke geur vind!

M’n huid voelt na een testperiode van zeker vier weken erg goed aan. Het straalt, voelt minder trekkerig aan en is inderdaad veel gladder, reageert minder heftig op invloeden van buitenaf zoals kou en warmte. Er is voor mij dan ook geen enkel negatief punt te noemen. Het is geweldig.

Lees ook