Met LED licht – maak de perfecte smokey eye

01:26 - 00:52
luistertijd 01:26 - leestijd 00:52

Als je ogen ouder worden, of je ziet ook gewoon zonder bril slecht, dan is een vergrotende make-up spiegel een uitkomst. Je maakt dan echt de mooiste smokey eyes, omdat je controle hebt over hetgeen je doet, maar je kunt ook veel makkelijker je wenkbrauwen epileren, of je contactlenzen in doen.

Tweezerman heeft een 15x vergrotende spiegel met LED verlichting. Deze compacte, optische spiegel met vervangbare batterijen vergroot 15x zonder vertekening. De heldere verlichting rondom de spiegel verduidelijkt de oogcontour en het gehele gezicht.

De drie zuignapjes op de achterkant van de spiegel kunnen geplakt worden op een gladde oppervlakte. Doordat de spiegel praktisch en duurzaam is, is dit ook hét perfecte item voor onderweg. Voortaan kun je overal zeer nauwkeurig en stijlvol te werk gaan.

De spiegel is o.a. verkrijgbaar bij de officiële Tweezerman webshop: www.tweezerman.nl en kost € 39,95.

Over Tweezerman

Tweezerman International is leider op het gebied van premium beauty tools welke zich richt op beauty professionals, beroemdheden en veeleisende consumenten die vragen naar de beste kwaliteit beauty tools voor de beste prijs. Het assortiment bestaat uit tools voor wenkbrauwen, wimpers, gezicht, manicure en pedicure. Tweezerman producten worden verkocht bij luxe parfumerieën, de betere gesorteerde drogisterijen en speciaalzaken.

WIN! Deze geweldige make-upspiegel!

Ga hier naar de actie-pagina.

 

 

 

Lees ook