He, het Page kapsel komt terug!

02:36 - 01:33
luistertijd 02:36 - leestijd 01:33

De Embrace haarcollectie is een samenwerking tussen L’Oréal Professionnel’s international creative hair director Francis Schroembges en haar getalenteerde team. Embrace is gemaakt met passie en een vrije geest, ontworpen met liefde voor het haar. Laat je met dit artikel lekker inspireren door een aantal prachtige haarlooks!

Dit zijn de kortere kapsels uit deze serie. Voor een iets wildere look zijn de krullen op de bovenste foto perfect. Een wat meer classy uitstraling krijg je door het stylen van je boblijn en vervolgens goed vast zetten met de L’Oréal Infinium haarlak.

De volgende drie haarstijlen zijn van middellange lengte. Deze looks zijn niet zwaar gestyled met haarlak maar juist lekker luchtig gemaakt door middel van de bekende Dyson Supersonic föhn. Ook is er hier gebruik gemaakt van de L’Oréal Techni Art Super Dust volume poeder om het haar een extra volume boost te geven.

 

We gaan over naar de langere haarstijlen. Ook hier is er weer gekozen voor een ‘luchtige’ look. Op de eerste foto zie je de beach waves look gemaakt met de L’Oréal Hollywood Waves crème. Op de tweede foto is het haar verdeeld in 2 delen met een strakke knot boven op het hoofd van het model. Het kapsel word speels gemaakt door de losse plukjes haar die voor het hoofd hangen.

De haarkleuren in deze foto’s zijn gemaakt met L’Oreal professionnel Inoa, Dia Richesse en Dia Light, Majirel en Luo haarkleuring. Overige styling producten die zijn gebruikt bij deze collectie zijn producten uit de Hollywood Waves en Wild Stylers lijn, de Techni Art Super Dust volume poeder en de Infinium haarlak.

Je vind deze producten ook in een L’Oréal Professionnel salon, check de salon locator voor de dichtbijzijnde salon in je buurt.

Wij zijn gek op deze haarstijlen en kleuren, vooral dat nieuwe Page-model vinden we verfrissend! Welke look is jouw favoriet?

Lees ook