Maakt de droge, gevoelige huid weer superzacht!

02:38 - 01:35
luistertijd 02:38 - leestijd 01:35

Met de gure wintermaanden in het verschiet is het smeren geblazen om een droge, gevoelige huid tegen te gaan. Want wist je dat ruim 3 miljoen Nederlanders last hebben van een droge en gevoelige huid?

Douchen, de centrale verwarming thuis en koude temperaturen maken dat alleen maar erger. Heb je nu al last van een droge huid, dan zijn de crèmes van Decubal wellicht een aanrader, ook om je alvast klaar te maken voor de koude wintermaanden.

Hoe heerlijk een warme douche ook voelt na een fikse fietstocht in de vrieskou, voor je huid is het funest. Te warm douchen lost de vetten in de hoornlaag van je huid namelijk op. Wanneer dit vetlaagje weg is en je huid opdroogt, kan er (te)veel vocht verdampen. Het gevolg is dan een te droge huid die gaat jeuken en kleine barstjes in de huid achterlaat.

Door minder vaak en minder lang te douchen kom je al een heel eind! Een tip: smeer je huid direct na het douchen in met een verzorgende crème. Je poriën staan na het douchen nog open zodat je huid het extra goed kan opnemen.

De lijn van Decubal bestaat uit de volgende producten die afrekenen met een droge en gevoelige huid:

  1. Decubal handcrème – de claim: op basis van verschillende oliën, vitamine E, hyaluronzuur en 37% lipiden die je handen heerlijk zacht maken. Trekt snel in en maakt je handen niet vet.
  2. Decubal bodycrème – de claim: rijke en voedende bodylotion met vitamine E, natuurlijke oliën, vaseline en 40% lipiden die de droge, gevoelige en beschadigde huid weer een oppepper geeft. Trekt snel in en is ook zeer geschikt voor kinderen (schrale wangen en uitslag rond de mond).
  3. Decubal Intensief crème – de claim: speciaal voor de extra droge huid. Ceramiden en vitamine B3 vullen het tekort aan huideigen lipiden direct aan en herstellen de ruwe, schrale huid en kloofjes. De fijne formule voelt zelfs op de zeer gebarsten huid aangenaam aan.
  4. Decubal serum – de claim: voor een droge en gevoelige gezichtshuid die een oppepper nodig heeft. Het serum is op basis van natuurlijke olien als jojobaolie, avacado-olie en amandelolie en gebruik je onder een dag- of nachtcrème. Doordat het op oliebasis is in plaats van gelbasis bevat het serum 100% lipiden. De huid wordt soepeler en zachter.

SHOP de fijne producten van Decubal hier online.

Lees ook