Geinspireerd op Prada's zeil 'dream team' de Luna Rossa...

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

Het nieuwste mannenparfum van Prada is geïnspireerd op het Luna Rossa zeilteam van Prada, een team dat tijdens het zeilen zowel fysiek, mentaal als technisch op de proef wordt gesteld. De zes geurnoten in dit parfum moeten teamspirit en evenwicht oproepen, twee belangrijke factoren in de zeilsport. Het Luna Rossa team doet jaarlijks mee aan de America’s Cup, een van de oudste en meest prestigieuze trofee in de sportwereld. Geen wonder dus dat de nieuwste herengeur en de bijbehorende flacon hierop zijn geïnspireerd.

De geur

Prada Luna Rossa Extreme is ontwikkeld door parfumeur Daniela Andrier en is een kruidige, frisse geur met een donkere, sensueel hart van amber, patchoeli met frisse noten van lavendel. De geur ruikt verder naar pittige Italiaanse bergamot en zwarte peper. Leer- en balsemachtige labdanum zorgen voor meer warmte in de geur, jeneverbessen zorgen weer voor een aromatische link vormen tussen de harsachtige noten en peper is verder te lezen in het meegeleverde persbericht.

Bij zo’n sportief parfum hoort natuurlijk een bijpassende verpakking. Prada Luna Rossa Extreme komt in een gitzwarte verpakking ontworpen door Yves Beha die het mysterie en de intensiteit van de oceaan reflecteert. Uiteraard is hier het donkere silhouet van Prada’s catamaran met de extreem grote zeilen te zien, de Luna Rossa AC72. Je krijgt er spontaan zin van in een zeiltochtje!

Prada Luna Rossa Extreme is te koop in 50ml (€ 67,70) en 100ml (€ 90,25).

SHOP de producten hier met korting online!

Lees ook:

Lees ook