Zonder sulfaten maar met 3 botanische oliën...

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Heftige reinigingsstoffen in haarproducten, zoals sulfaten, zorgen niet alleen dat een product lekker schuimt, maar ook dat je risico kan lopen op huidirritaties, het vervagen van je haarkleur met dofheid als gevolg. En als je ook nog eens droog en kwetsbaar haar hebt, dan maak je je haren nog eens extra gevoelig. Geen pretje dus als je juist wilt werken aan een levendige en glanzende haardos.

De EverRiche lijn van L’Oréal bevat géén sulfaten maar wél drie botanische oliën als camelina-, abrikoos- en druivenpitolie die bekend staan om hun hoge gehalte aan voedende bestandsdelen. Daarnaast zijn deze oliën rijk aan anti-oxidanten en vetzuren die de tekorten in de haarvezels weer aanvullen. De EverRiche lijn bestaat uit shampoo’s en conditioners in twee varianten (Nutrition & Discipline en Nutrition & Lightness), een haarmasker en een olie. De shampoo´s reinigen je haar op milde wijze waarna je je haardos erna verzorgt met de milde conditioner die droog haar weer soepel maakt zonder het te verzwaren. Als extra verzorging kun je kiezen voor het haarmasker voor een extra hydratatieboost.

The Absolute Oil

Paradepaardje uit de EverRiche lijn is The Absolute Oil, een haarolie die uitgedroogd haar voedt, soepel maakt en een schitterende glans geeft zonder het haar te verzwaren. De olie heeft een aromatherapeutische geur met o.a tuberoos, lavendel, kokosnoot en amber. Een soort van extra verwenmomentje voor onder de douche.

De claims:

De shampoo’s en conditioners kosten €9,14, de olie en het masker kosten €13,21.  BeautyJournaal’s Monique gebruikt de shampoo en de conditioner en is er helemaal weg van. Het is prettig dat het sulfaat-vrij is, ze heeft minder jeuk op haar hoofd. De producten ruiken erg lekker en geven het haar een prachtige glans en houden het luchtig.

SHOP de producten hier online met korting.

Lees ook:

Lees ook