Alles onder controle!

02:53 - 01:44
luistertijd 02:53 - leestijd 01:44

Andrélon en Myblackhair.nl vroegen 350 vrouwen naar hun ervaringen met kroeshaar. In eerste instantie zou je denken dat ze liever ruilen met een andere coupe die minder droog en onhandelbaar is, maar niets is minder waar: ruim 98% willen niet switchen van coupe en zijn zelfs trots op hun unieke bos met haren! Wat ze wel willen (ruim 85%) is een gezondere en mooi verzorgde coupe. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat 34% er 30 minuten per dag besteedt aan het verzorgen van haar, slechts 16% doet er een uur over. Op de vraag hoeveel ze per maand besteden aan stylingproducten zegt 60% een geldbedrag besteden tot €20, de overige 40% geeft boven de €20. Van alle ondervraagden gebruikt 49% 2 tot 3 haarproducten en heeft 72% lang haar. Benieuwd hoe dat met jullie zit.

Wat te doen met kroeshaar?!

Kroeshaar staat natuurlijk prachtig, mits je het goed verzorgt. Gelukkig bestaan er voldoende producten om de boel enigszins onder controle te houden. Andrélon introduceert dan ook de Oil &Care Kroescontrol verzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor zeer droog en kroeshaar.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

  1. Oil & Care Kroescontrol intensief voedende crème een leave-on crème op basis van sheaboter en olijfolie die je haar voedt en verstevigt. De crème beschermt ook fijne krullen tegen beschadiging en pluizen.
  2. Oil & Care Kroescontrol Serum-Oil multifunctionele olie die je haar verzorgt. Kan gebruikt worden voor en na het stylen van je haar én om droge uiteindes extra te verzorgen. De claim: haar wordt pluisvrij, voelt zijdezacht en krijgt een mooie glans.

Naast bovenstaande producten bevat de lijn ook een Oil & Care shampoo, conditioner, een 1-minuutmasker en een anti-klit spray. In al deze producten zit o.a arganolie voor een intensieve voeding.

Nog een aantal tips voor iedereen met kroeshaar:

De Oil & Care Kroescontrol verzorgingslijn van Andrélon is nu te koop.

***SHOP! deze producten nu online met korting.

Lees ook:

Lees ook