Lichtgewicht poeder geeft stralende teint...

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

De nieuwste compactpoeder van Chanel combineert alle voordelen van een crème in een lichtgewicht poeder. De poeder is op basis van perzikextract dat je huid heerlijk zacht maakt. Daarnaast belooft Chanel met de zogenaamde lichtreflecterende High Definition Light Pigments een egale teint: deze bestaat namelijk uit rode, groene en blauwe pigmenten die het licht weerkaatst zodat je een natuurlijk glow krijgt. Zeg maar dag tegen een doffe huid.

De claims:

De Vitalumiere Compact Douceur poeder van Chanel is verkrijgbaar in zes tinten waarbij je kunt kiezen uit twee kleurtonen: Beige Rosé (anti-dofheid) of Beige (voor een natuurlijke teint). Uit dezelfde lijn is de Vitalumiere Fluid SPF15 aangevuld met twee nieuwe tinten, nummer 70 en 80. Vitalumiere Aqua krijgt er één nieuwe tint bij, nummer 70.

En kloppen de claims? Ja! Dit prachtige poeder heeft een heel subtiele glans, erg mooi gemaakt. Doe het alleen niet op je neus, daarvoor is de glans net iets teveel. Maar op je wangen, kin en voorhoofd is het prachtig. Breng het met nuance aan.

Bestel hier jouw Chanel teint-producten.

Lees ook:

Lees ook