Hoe gebruik je de Mineralogie Liquid Hydration   Was je handen, maak een kommetje van de hand en pomp 1 à 2 hoeveelheden Liquid Hydration in je handpalm. Breng dit zachtjes aan over het gehele gezicht. Geef de finishing touch met een Pressed Mineral Foundation of een SPF 26 Loose Mineral Foundation voor een complete […]

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

Hoe gebruik je de Mineralogie Liquid Hydration

 

Was je handen, maak een kommetje van de hand en pomp 1 à 2 hoeveelheden Liquid Hydration in je handpalm. Breng dit zachtjes aan over het gehele gezicht. Geef de finishing touch met een Pressed Mineral Foundation of een SPF 26 Loose Mineral Foundation voor een complete dekking en bescherming tegen de zon.

Tips:

*********

Hoe gebruik je de Mineralogie Pressed Mineral Foundation?

Natuurlijke dekking

Gebruik de Dome of Kabuki Brush en strijk lichtjes over de Pressed Mineral Foundation om de mineralen op te nemen. Tik de overtollige mineralen van de borstel af. Breng de mineralen aan met een neerwaartse beweging.

Complete dekking

Gebruik de Deluxe Brush om de mineralen op te nemen. Breng de mineralen aan middels de “Press and Pat” techniek tot de gewenste dekking is bereikt.

Tips:

Kijk ook voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook