Maakt de huid egaal en gaat rimpels tegen..

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

Bourjois breidt het foundationassortiment uit met Happy Light, een nieuwe lijn bestaande uit drie verschillende producten die een stralende huid claimen. Bourjois belooft met Happy Light een perfect egale teint, het gevoel van een tweede huid, een stralende gloed én een anti-rimpeleffect.

1. Happy Light foundation

De Happy Light foundation bevat zogenaamde translucide pigmenten die claimen oneffenheden in de huid te corrigeren zonder dat het je huid dof maakt. Deze formule weerkaatst het licht zodat je huid een natuurlijke glans krijgt. Een andere claim is dat het product tot wel zestien uur dekking biedt en het gevoel geeft van een tweede huid. Je krijgt dus geen maskereffect; de foundations voelen juist luchtig aan op de huid zonder een vettig laagje achter te laten.

Verkrijgbaar in zes tinten: voor de lichte huid is er Vanille Rosé (51), voor de normale huid Beige Chair (52), Beige Doré (53), Beige (54) en Beige Rosé (55) en voor de matte huid is er Halé Ensoleillé (58). Prijs is €15,49 voor 30ml.

2. Happy Light serum basis- 2 varianten

Deze serums dienen als basis voor een mooie teint en komen in twee varianten: Licht voor de normale tot droge huid en Mat voor de normale tot gemengde huid. De serums kun je alleen of onder een foundation gebruiken en claimen, net als de foundation, het gevoel van een tweede huid. De versie voor de normale tot droge huid heeft als claim je huid optimaal te hydrateren, zacht te maken en je huid een prachtige glans te geven. Het serum voor de normale tot gemengde huid maakt de huid zacht en stralend, verfijnt de poriën en maakt de teint mooi mat. De serums kosten €12,99 voor 15ml.

3. Happy Light ultra-egaliserende anti-rimpel concealer

Beginnen de eerste rimpels zichtbaar te worden, dan kun je deze concealer gebruiken. Het belooft een ultrasoepele en compacte structuur die rimpels en fijne lijntjes corrigeert en de teint tegelijkertijd oplicht. Het product is licht, trekt snel in en voelt comfortabel aan op de huid. Verdere claims: maakt de vermoeide huid weer stralend en blijft de hele dag zitten. Wel apart dat een concealer wordt gecommuniceerd als een anti-rimpelproduct. Ik bedoel, waarom zou je? Concealing eigenschappen lijken me meer dan voldoende. De crèmeconcealer  kost €8,99 voor 2,5gr.

Plan van aanpak

Bourjois raadt aan om eerst het serum te gebruiken en je huid erna te egaliseren met de foundation en af te maken met de happy Light anti-rimpel concealer. Tot slot kun je een vleugje Cream Blush Healthy Glow op je wangen aanbrengen voor een stralende teint. Klaar ben je!

[bestelbutton url=”http://www.drogisterij.net/tt/?tt=593_12_54895_&r=%2Fverzorging%2Fmake_up%2Fgelaat%2Ffoundation%3Fmerk%3DBourjois”]

Lees ook:

Lees ook