Stel je eigen huidverzorging samen!

03:09 - 01:53
luistertijd 03:09 - leestijd 01:53

kunst1Hoe leuk zou het zijn als je je eigen crème samenstelt? Met vitamines die je per ampul in je huidverzorgingsproduct stopt? Niet de meest voor de hand liggende manier om op zoek te gaan naar de ideale crème. Toch is het mogelijk! COSMANIA introduceert namelijk het New Yorkse merk Kunst K (de K verwijst naar oprichter en make-up director Kiril Hristovski) waarmee je je eigen crème maakt aangevuld met vitamines en actieve werkstoffen.

Hoe het werkt? Kies uit twee basis crèmes, een oogcrème en een masker. Daarnaast kies je uit vier soorten ampullen met vitamines: A+D3, B,C en E.

  1. Apotek One Cream – de claim: voedt de huid op basis van abrikoos. Zonder geurstoffen en geschikt voor alle huidtypes. Gebruik hier één ampul. Prijs is €80 voor 48ml.
  2. Apotek Two Cream Plus – de claim: voedt de huid op basis van abrikoos. Zonder geurstoffen en geschikt voor alle huidtypes. Gebruik deze crème met twee ampullen. Prijs is €80 voor 48ml.
  3. Apotek Three Eye Cream – luchtige oogcrème met intensieve natuurlijke oliën en hyaluronzuur geschikt voor elk huidtype. Maakt de huid voller, kamille hydrateert de tere huid rondom de ogen. Gebruik één ampul. Prijs is €66 voor 28,5ml.
  4. Apotek Four Mask – de claim: natuurlijk masker met honing, algen en groene thee. Huid krijgt een strakkere contour en meer glans. Voeg hier naar keuze één ampul vitamine bij, maar je kunt ook kiezen voor een scheutje melk, citroen, honing of sinaasappel (let wel: uit eigen voorraadkast!). Prijs is €46 voor 28,5ml.

kunst2Vitamines

De Kunst K producten en de vitamines zijn exclusief te koop bij COSMANIA, zowel online als offline.

Lees ook:

Lees ook