De hype gaat verder. Nu voor onder je ogen…

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50

Na de introductie van een eigen BB crème in 2012 – de Hydra Life BB crème – komt Dior nu met twee nieuwe tinten (Beige Lumiere 01 en Ocre Soleil 03) én brengt het tegelijkertijd een Hydra Life BB oogcrème op de markt. Vooral deze laatste is interessant aangezien we deze niet eerder zagen. De oogcrème belooft de huid rondom de ogen direct mooier te maken door de oogcontour glad te trekken, te beschermen en op te lichten. De ogen krijgen direct een frissere uitstraling. Volgens het persbericht ideaal voor personen die regelmatig last hebben van wallen en donkere kringen.

Dior meldt dat de Eye Revival-technologie in de oogcrème verschillende aspecten van vermoeidheid in de diepere huidlagen van de huid tegengaat. Deze technologie claimt namelijk stimulerend en energieopwekkend te werken zodat de huidstructuur, bij regelmatig gebruik, versterkt. Het bevordert daarnaast de resistentie van de bloedvaten en lost overtollig vetweefsel op.

De oogcrème bevat drie plantaardige actieve ingrediënten die de huid beschermen tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Die zijn als volgt:

  1. Jisten – wordt geteeld in de Surkhan-Darya Garden in Oezbekistan en staat erom bekend dat het onder extreme weersomstandigheden kan overleven. Jisten hydrateert de huid en zorgt voor een frisse en heldere oogopslag. Het helpt de vochtcirculatie tot in de kern van de huidcellen te bevorderen doordat het de aquaporinen (de essentiële waterkanalen in de huid) stimuleert
  2. Centella – dit ingrediënt komt uit Madagaskar en heeft een verstevigende werking. Het stimuleert de aanmaak van collageen in de kern van de huid. Het persbericht meldt dat Centella de huid rondom de ogen steviger maakt en zwellingen aanzienlijk vermindert.
  3. Zwarte Roos – afkomstig uit Bretagne. Zorgt ervoor dat het huidverouderingsproces wordt vertraagd door de natuurlijke afweermechanismen die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf te beschermen.

Naast bovenstaande ingrediënten zit er, net als in alle Dior Hydra Life producten, ook Malvewater in de BB oogcrème. Malvewater stimuleert het huidvernieuwingsproces en helpt het de huidstructuur regelmatiger te maken en te verfijnen.

De claims:

De Hydra Life BB oogcrème is verkrijgbaar in twee tinten: Beige Lumiere (01) en Peche Lumiere (02). Aan te raden is de oogcrème eerst aan te brengen voordat je de gewone BB cream opsmeert. De oogcrème kost €42,50 (6ml), de BB crème kost €55,50.

Bestel het product hier direct online.

Lees ook:

 

Lees ook