Voeding, de natuurlijke aanpak van binnenuit!

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

fruitBij Pascaud beseffen we het enorme belang van voeding op het verouderingsproces, het tempo waarin we verouderen, wordt in grote mate bepaald door onze voeding. Goede voeding voegt niet alleen meer jaren toe aan je leven, maar ook meer leven aan je jaren!

Goede voeding zorgt voor een goede gezondheid en het vertragen van het verouderingsproces. Voedingssupplementen zijn een aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze zorgen voor een natuurlijke aanpak van binnenuit, voor een gezonde huid, haren, nagels en algehele vitaliteit. Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren. De échte diepe, lange termijn aanpak moet namelijk van binnenuit komen.

De Pascaud voedingssupplementen bevatten vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden en ander bio-actieve componenten van farmaceutische kwaliteit. De grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en alleen de beste loten worden manueel geoogst. Tevens wordt uitsluitend voor de best opneembare vorm van elk ingrediënt gekozen. Omdat alle ingrediënten die nodig zijn voor huidverjonging nooit in één tablet samen gebracht kunnen worden, bestaan er meerdere supplementen, ieder met zijn eigen doel.

Collagenboosterbox_visklein

“De arts van de toekomst zal geen medicijnen voorschrijven, maar zal zijn patiënten leren voor hun lichaam te zorgen, de juiste voeding te kiezen en het ontstaan van ziekten te begrijpen, zodat ze deze kunnen voorkomen”Thomas Edison

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

*******************************

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook