Omdat huidverbetering verder gaat dan je gezicht

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

Homepage PC Body Sprays

Paula’s Choice Body Sprays: Zelfvertrouwen van top tot teen

Vaak denken we dat huidverzorging en vooral huidverbetering niet verder gaat dan gezicht en decolleté. Terwijl de rest van ons lichaam ook de nodige aandacht verdient! Veel vrouwen hebben een droge lichaamshuid of last van acne op de rug, waar zeker iets aan te doen is. En wist je dat maar liefst 1 op de 3 vrouwen last heeft van keratosis pilaris? Voor deze ongemakken op de lichaamshuid, heeft Paula’s Choice twee effectieve body sprays ontwikkeld.

Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA

Deze unieke spray met 2% salicylzuur (BHA) helpt snel wanneer je last hebt van puistjes op je lichaam en helpt voorkomen dat er nieuwe ontstaan. Salicylzuur penetreert in de porie om bultjes, puistjes en mee-eters tegen te gaan en het bevat stoffen die een rode huid kalmeren. Het product droogt snel, dus je hoeft maar heel even te wachten voordat je je kunt aankleden. De alcoholvrije formule zorgt ervoor dat de huid niet droog of strak gaat aanvoelen. Je mag Clear Exfoliating Body Spray twee keer per dag gebruiken, in de ochtend en avond, of tot drie keer per dag, bijvoorbeeld als je hebt gedoucht na het sporten.

PC Clear Exfoliant Body SprayAstir Award winnaar

De Clear Exfoliating Body Spray bevat een breed scala aan ingrediënten die roodheid en ontstekingen tegengaan, twee onvermijdelijke symptomen van puistjes op het lichaam. De handige verpakking, unieke formulering en het effectieve gebruik hebben geleid tot een beloning met de Beauty Astir Award: “Best Body Product Luxe.” Lees hier het nieuwsbericht op BeautyJournaal.

Deze specialistische behandeling is ideaal voor mensen die last hebben van hardnekkige puistjes op het lichaam en is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Shop Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA (€ 25,90 – 118 ml)

PC Resist Anti-Aging Body Oil SprayResist Anti-Aging Body Oil Spray

De voedende olie is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de droge huid. Het pakt huidproblemen zoals een eczeem-gevoelige huid, rimpels en een gevoelige huid effectief aan. Deze milde en hydraterende lichaamsspray is verrijkt met plantenoliën vol antioxidanten en verzachtende stoffen die een droge huid direct beter doen aanvoelen. Plantenoliën kalmeren en herstellen de huidbarrière, zodat zelfs de meest droge huid weer zacht en soepel aanvoelt.

De gemakkelijk te gebruiken spray doet zijn werk vanuit alle richtingen en hult de huid in een zijdezacht, langhoudend laagje zonder glibberig of olieachtig aan te voelen. Spray (eventueel ná het gebruik van de Clear Exfoliating Body Spray) op de huid voor een zalige hydratatie en een gezond uitziende en gladde huid.

Shop Resist Anti-Aging Body Oil Spray (27,90 – 118 ml)

Beide producten zijn 100% geur- en kleurstofvrij.

Logo Paula's Choice

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Paula’s Choice en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook