Maak je gezichtsverzorging nog effectiever!

04:36 - 02:45
luistertijd 04:36 - leestijd 02:45

Homepage PC Boosters

Paula’s Choice: Wat zijn boosters?

We zijn altijd op zoek naar manieren om de resultaten van huidverzorging naar een hoger niveau te tillen. We hebben een aantal fantastische antioxidant serums, retinolproducten, exfolianten en diverse moisturizers voor elk huidtype. In aanvulling daarop hebben we nu een collectie doelgerichte producten die we met trots ‘boosters’ noemen.

Elke Paula’s Choice Anti-Aging Booster biedt specifieke voordelen voor de huid, die je (dagelijks of gewoon als dat nodig is) kunt toevoegen aan je huidige routine voor mooiere resultaten. We leggen graag de belangrijkste kenmerken uit van elke anti-aging booster en voor wie ze zijn. En… dat ze enorm veelzijdig zijn!

PC Resist Moisture Renewal Oil BoosterResist Moisture Renewal Oil Booster 

Resist Hyaluronic Acid Booster

PC Resist Retinol BoosterResist 1% Retinol Booster

Heb ik echt een booster nodig?

Je huid verandert in de loop der tijd en soms heeft je huid behoefte aan iets extra’s. Bijvoorbeeld bij vervelende donkere vlekken of droge plekjes. Het mooie is dat je hiervoor niet je hele routine hoeft om te gooien.

PC Resist Hyaluronic Acid BoosterJe kunt het toevoegen van een booster aan je routine zien als een toefje slagroom op een stukje taart; op zich al lekker, maar met slagroom net iets lekkerder.

Sommige mensen hebben niet constant de behoefte aan een booster. Misschien wil je bijvoorbeeld alleen in de winter de hulp inroepen van de Resist Moisture Renewal Oil Booster voor je droge winterhuid, maar blijf je er in de zomer ver vandaan.

Elke in dit artikel genoemde booster geeft je de mogelijkheid om je routine aan te passen aan de behoeften van jouw huid, die kan variëren van dag tot dag, van seizoen tot seizoen en van jaar tot jaar.

Tot slot enkele Tips & Tricks 

Kijk voor alle boosters op de website van Paula’s Choice.

SHOP de producten van Paula’s Choice hier online.

Logo Paula's Choice

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Paula’s Choice en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook