Zonproducten voor elke huidtint en make-up die je kan stapelen voor filteropbouw

08:18 - 04:59
luistertijd 08:18 - leestijd 04:59

Voor BeautyJournaal lezeressen is de parfumerieketen ICIPARISXL een van de favoriete winkels om mooie beautyproducten te kopen. Een ruime keuze aan mooie merken en altijd fijne acties.

Wat heeft ICIPARISXL deze zomer allemaal voor jullie in petto? Mooie zonbeschermingsproducten, de juiste hoge spf-bescherming, fijne hybride producten voor terras en een wandeling? De juiste keuze om je kwetsbaarheden op de huid extra te beschermen? Hier komt onze Best Choice selectie bij IciParisXL! En zoals je van ons gewend bent, kun je de producten meteen online bestellen.


DE ZONBESCHERMINGSPRODUCTEN

Welke factor heb jij nodig?

Hoe bleker je huid, hoe hoger de factor die je nodig hebt. Heb je een heel licht huidtype, met roodachtig haar en sproetjes, dan heb je in de zon SPF 30 tot 50 nodig. Voor een lichte huid is dat SPF 30, voor een lichtgetinte huid die sneller bruint, wordt factor 20-30 aangeraden. Getinte huidtypes hebben genoeg aan een SPF lager dan 20. Toch zegt je huidtype niet alles. Als je op vakantie in de zon rondloopt, heb je natuurlijk een hogere SPF nodig dan op een bewolkte Nederlandse dag.

Voor een heel lichte en bleke huid:

Een beschermende emulsie met SPF 50 beschermt de gevoelige huid. Deze hoge factor van LANCASTER is ook een aanrader als je huidverkleuringen of pigmentvlekjes hebt. Het is een combinatie van een optimale verzorging met een krachtige bescherming, terwijl de unieke sensuele textuur je schoonheid zal versterken. De Dry Oil Fast Tan Optimizer SPF50 biedt de voordelen van een hydrofiele olie, zonder een plakkerig gevoel, zorgt voor een satijnzachte finish én intensifeert je zongebruinde teint. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar sensuele texturen en maximale bescherming, bevatten de zonproducten uit de Sun Beauty-lijn met de hoogste beschermingsfactoren ook de Full Light Technology.

SHOP! LANCASTER SUN BEAUTY DRY OIL FAST TAN OPTIMIZER SPF50

Voor een lichte huid:

Met een lichte melk hydrateer je niet alleen, als je er eentje kiest met een SPF die hoog genoeg is, geef je je huid ook nog extra bescherming. Deze van Philosophy beschermt de huid tegen schadelijke zonnestraling en vroegtijdige huidveroudering met spf30 pa+++ en met antioxidanten om de huid weerbaar te maken. Bevat een antioxidantenmix die 95% van de vrije radicalen helpt te neutraliseren, waardoor de huid wordt beschermd tegen vervuiling van buitenaf. Luxe, snel intrekkende textuur, geeft een gladde, ademende finish en helpt de teint en helderheid van de huid te behouden

SHOP! Philosophy TAKE SHELTER – UVA/UVB SPF30 PA+++ SUNSCREEN AND ENVIRONMENTAL SHIELD

Voor een lichtgetinte huid:

Een moisturizer met minimaal factor 20 biedt jouw huid op dagelijkse basis de bescherming die je nodig hebt. Clarins Solaire Spray Fluide is een luchtige en aangename spray die gemakkelijk en snel is aangebracht. De samenstelling van deze sprayformule zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige bruining, waarbij de huid heerlijk zacht blijft.

SHOP! CLARINS SOLAIRE SPRAY FLUIDE SPF20 150ML

Voor een lichtgetinte tot donkere huid:

Ook al word je gemakkelijk bruin en verbrand je niet zo snel, toch is een verzorging met een SPF een aanrader. Zo veroudert je huid minder snel. Sunleÿa G.E. Age Minimizing Global Sun Care SPF 15 (gemiddelde bescherming) beschermt de huid tegen huidveroudering en de schadelijke effecten van zonlicht en gaat rimpels, pigmentvlekken, dehydratatie en verlies van stevigheid tegen, voor een stralende huid met een langdurige goudbruine gloed.

1 – Een nieuwe formule om huidveroudering tegen te gaan en een combinatie van krachtige werkstoffen om de huid te beschermen tegen veroudering door de zon: werkstof tegen glycatie* + werkstof tegen solaire elastose* + combinatie van antioxidanten + bescherming van het cel-DNA**
2- Een mix van nauwkeurig op elkaar afgestemde, innovatieve en zeer geavanceerde zonnefilters zorgt voor een nog betere bescherming tegen uva- en uvb-straling
3- Vochtinbrengende, huidverfraaiende formule (plantaardige glycerine en karitéboter)

Frisse, zijdezachte textuur. Wordt snel door de huid opgenomen. Laat geen witte waas achter. Niet-comedogeen. Waterafstotend.

SHOP! SISLEY SUNLEŸA G.E. AGE MINIMIZING GLOBAL SUN CARE SPF 15

DE CREMES EN MAKE-UP MET EXTRA SPF

Welk product biedt welke voordelen?

Gezichtscremes en talloze make-upproducten bevatten tegenwoordig extra zonnefilters, met name gericht op het beschermen tegen uv-b (daar is de spf voor bedoeld). Deze producten zijn niet geschikt als je lang op terras zit of naar het strand gaat, of gaat wandelen.

Regelmatig opnieuw aanbrengen

Zonbeschermingsproducten moet je minimaal om de twee uur opnieuw aanbrengen. Omdat ze je ze er ongewild toch ook weer afveegt, en/of omdat de meeste filters na een paar uur zijn uitgewerkt. Bovendien moet je filter-producten dik aanbrengen voor adequate bescherming tegen verbranding – je eerste prioriteit.

Stapelen van filters werkt!

Verzorging en make-up met een spf biedt een eerste beschermingslaagje tegen uv-straling met als doel een klein schild te zijn tegen inwerking van externe verouderingsinvloeden zoals uv-licht. Het is gewoon, een kleine, bijkomende zekerheid. Bovendien beschermt het ook kwetsbaarheden als het snel rood worden van je huid, couperose, pigmentvlekjes, en dergelijke.  Lees ook dit artikel op BeautyJournaal er nog maar eens over.

Goed om te weten is ook dat je extra bescherming opbouwt als je producten met een spf stapelt. BeautyJournaal heeft daar al een een artikel over geschreven met een cosmetisch professor. Dat lees je hier nog eens.

BeautyJournaal’s skincare en make-up choice!

 

Heb je pigmentvlekjes of verkleuringen, dan maakt een CC-crème je teint egaler. Door er eentje met een hogere SPF te kiezen, kun je nieuwe vlekjes voorkomen. City Miracle van Lancome geeft een egale en transparante teint. Zijn beschermingsfactor 50 / PA+++ werkt als een beschermend schild tegen de dagelijkse schadelijke invloeden van de stad : stress, vervuiling, sigarettenrook en UVA- & UVB-stralen.

SHOP hier online.

Deze luxe verzorgende crèmeconcealer van La Mer zorgt onmiddellijk voor een gladdere, egalere en stralende huid. De technologie op basis van edelstenen vervaagt optisch onvolmaaktheden. Kostbare zee- en plantenextracten helpen wallen te verminderen, lijntjes en rimpels te vervagen en de poriën minder zichtbaar te maken. Ook roodheid en verkleuringen vervagen. De huid ziet er de hele dag lang vlekkeloos uit. SPF 25.

SHOP hier online.

Dit met mineralen verrijkt goed-voor-de-huid poeder van Clinique verdoezelt imperfecties en egaliseert de teint. Het is bestand tegen transpiratie en hoge luchtvochtigheid en houdt talg en glim onder controle met een matte, natuurlijke finish die de huid de hele dag fris en soepel houdt.

Clinique’s SPF 30 Mineral Powder Makeup for Face is de perfecte poederfoundation om mee te nemen op reis en de huid te beschermen, vooral op mooie zonnige dagen. Het kan solo gebruikt worden of over de twee andere nieuwe in-de-zon producten van Clinique: SPF 30 Mineral Sunscreen Fluid for Face en SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid for Face.

SHOP hier online.

Krachtige luxe antirimpelcrème van La Prairie voor de delicate huid rondom de ogen, met spf 15.   Deze geavanceerde oogcrème bevat ook plantaardige stoffen voor een vochtsluier die een gelijkmatige, constante hydratatie verzorgt. Het is een heerlijke gladmakende oogcrème die ook mooi onder je concealer of foundation aangebracht kan worden en voor extra priming zorgt.

SHOP hier online.

 

Hou de zomeractie bij ICI PARIS XL IN DE GATEN….

ICI PARIS XL heeft vaak mooie acties en kortingen op zonproducten. Ontdek alle acties hier

Lees ook