Afgelopen week is Amsterdam weer twee mooie cosmeticawinkels rijker.

00:56 - 00:33
luistertijd 00:56 - leestijd 00:33

Afgelopen week is Amsterdam weer twee mooie cosmeticawinkels rijker. De online webshop Cosmania opende haar eerste fysieke winkel Cosmania Lab in Hotel Droog in de Staalstraat. Douglas opende een nieuw filiaal in de Kalvertoren. Een foto-overzicht:

Bij de nieuwe Douglas kun je nu in een super trendy omgeving terecht voor eveneens heel trendy merken als het opnieuw in Nederland geïntroduceerde CkOne (lees hier meer), maar ook Bobbi Brown, MAC en Burberry. Naast natuurlijk alle grote luxe merken waarvoor je altijd al naar Douglas ging.

Bij Cosmania van Marije Hoff en Marcel Dekker kun je terecht voor heel veel leuke niche merken. Denk aan Lord & Berry make-up, aan de Amerikaanse dermatoloog Mario Badescu, aan SachaJuan, Elemental Herbology, Neal’s Yard remedies, Korres, Baxter, Skeen, Malin + Goetz, e.a.

www.cosmania.nl

Lees ook:

Lees ook