Kalmeert, herstelt en verzorgt de huid tijdens en na het scheren…

03:32 - 02:07
luistertijd 03:32 - leestijd 02:07

Biotherm Homme introduceert twee nieuwe producten in de Collection Shaver lijn voor mannen die de perfecte scheerbeurt beloven. Want tegenwoordig is de baard – in al zijn soorten – weer helemaal terug (lees hier het artikel van expert Kimm Koffijberg over dé baard). Dat gaat dus gepaard met een uiterst precieze scheerbeurt waar het allemaal om de details draait. Al deze producten zijn op basis van een drievoudige werking: het kalmeert, herstelt en verzorgt. Daarnaast voorkomt het huidproblemen als gevolg van het scheren.

Biotherm Homme speelt met de Collection Shaverlijn in op deze bebaarde trend. De lijn bestaat uit vier scheerproducten voor elk baardtype.

Nieuwe zijn:

  1. Design Shaver – de claim: transparante scheergel zodat je tot op de milimeter kunt volgen wat je scheert. Voor een uiterst precize scheerbeurt waarbij de waterige polymeerformule een rijke en beschermende, niet-agressieve en zeepvrije gel vormt die aansluit bij de natuurlijke PH-waarde van je huid. Hydrateert acht uur lang.
  2. 2-in-1 Shaver – de claim: reinigende en schuimende gel met een dubbele werking. Het reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen. Na vier weken verminderen snijwondjes, huidproblemen en ingegroeide haartjes. Het scheerapparaat glijdt dankzij de schuimende gel moeiteloos over probleemzones

De huidige producten uit de Collection Shaver lijn zijn:

  1. Gel Shaver – de claim: speciaal voor de korte baard. Zorgt voor meer vitaliteit en frisheid, geschikt voor de gevoelige huid.
  2. Foam Shaver – de claim: ideaal voor de korte baard. Werkt anti-irriterend en gaat roodheid tegen. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Drievoudige formule

Alle producten bevatten het extract van L. digitata die huidproblemen voorkomt. Dit extract is afkomstig van een macrowier uit de noordelijke Atlantische Oceaan. Zo is verder te lezen in het persbericht: “In zijn natuurlijke omgeving remt L. digitata de ontwikkeling van potentieel pathogene bacteriën en micro-organismes op zijn oppervlakte af. In combinatie met zink viseert en beperkt L. digitata de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de toename van huidproblemen na het scheren.” Daarnaast bevordert het natuurlijke bestandsdeel zink het herstelproces door de keratinocyten te stimuleren. Het regelt ook de talgproductie en is een natuurlijk ontsmettingsmiddel.

Allantoïne kalmeert de huid na het scheren en gaat roodheid tegen. Ook het zogenaamde Plancton de VieTM kalmeert en verzacht de geïrriteerde huid. De 2-in-1 shaver bevat een hoge concentratie hydraterende bestandsdelen, Plancton de VieTM, antioxiderende vitamine C, herstellende panthenol en revitaliserende ginseng-extracten.

Een aantal handige feiten op een rij:

[bestelbutton url=”http://www.drogisterij.net/tt/?tt=593_12_54895_&r=%2F%3Fzoekterm%3Dbiotherm%2520homme”]

Lees ook:

Lees ook