Wéér een CC cream. Nu voor je haren..

02:05 - 01:15
luistertijd 02:05 - leestijd 01:15

Onlangs kon je lezen over de Magica CC Cream van Collistar en nu introduceert Alterna ook een CC – Complete & Correction – crème voor je haren. Net zoals met je huid belooft de CC cream ook een wonder voor een prachtige haardos.

De Caviar CC Cream van Alterna is een leave-in behandeling en stylingcrème in één met een tienvoudige werking; het hydrateert, geeft glans, maakt je haar zacht, glad, veerkrachtig en verstevigt het, werkt tegen haarbreuk, biedt thermische en UV-bescherming en maakt je haar makkelijker te stylen.

De Caviar CC Cream van Alterna bevat de volgende bestandsdelen:

De claims:

Hoe te gebruiken? De Caviar CC Cream kun je als leave-in conditioner gebruiken op handdoekdroog haar, maar kan ook op droog haar gebruikt worden. De CC cream kost €29,95.

TIP! van BeautyJournaal, voor de heerlijkste, allerbeste CC cream – alleen heet het niet zo, maar is het wel gegarandeerd top: Hydrating Styling Cream van MoroccanOil. En je bestelt het hier:

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=213720&a=2284708&g=20335368&url=http://www.johnbeerens.com/moroccanoil-hydrating-styling-cream.html”]

Lees ook:

Lees ook