Alles onder controle!

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

Wanneer je je haardos teveel belast met de steil- of krultang en föhn dan kunnen je lokken flink beschadigen. Ook je haar touperen, opsteken, kleuren en bleken hebben een nadelig effect; je haar gaat stug en droog aanvoelen en breekt sneller af. De Elvive Keratin Smooth lijn van L’Oréal belooft een stralende en gezonde bos met haren.

Elvive Keratin Smooth bestaat uit een Anti-Frizz Aqua Serum, een shampoo, conditioner en een Instant Miracle voor extra verzorging en bescherming. De lijn is op basis van het Micro-Keratine (MK) complex dat een gladmakende werking heeft. Dankzij een microscopische maat is dit complex in staat om elk oppervlak van de haarvezel te repareren en onregelmatigheden op te vullen.

1. Anti-Frizz Aqua serum, €9,14 voor 150ml

Een siliconenvrije formule die ook geschikt is voor fijn haar. Dit serum legt een gladmakend beschermlaagje over elke haarvezel. Het MK complex vult onregelmatigheden van de haarvezels op. Breng het serum aan op vochtig of droog haar (1 tot 2 pompjes).

De claims:

2. Keratine Gladmakende shampoo, €4,06 voor 250ml

Gladmakende shampoo met een romige crèmetextuur met kamille extracten. Voor een optimaal resultaat gebruik je de shampoo twee keer tijdens een wasbeurt. De eerste keer om je haar te reinigen, de tweede keer om overige restjes en onzuiverheden te verwijderen.

De claims:

3. Keratine Gladmakende conditioner, €4,06 voor 250ml

Een verzachtende en gladmakende conditioner met de verzachtende werking van kamille extracten. Deze conditioner kan door het hele haar gebruikt worden, dus hoeft niet alleen maar in de puntjes. Laat de conditioner een paar minuten inwerken.

De claims:

4. Keratine Instant Miracle, €6,09 voor 200ml

Gladmakend masker dat ook verrijkt is met kamille extracten.

De claims:

***SHOP de producten hier online!

 

Lees ook:

Lees ook