Na 150 jaar eindelijk een nieuwe generatie blushes!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Alexandre Napoléon Bourjois introduceerde in 1868 de eerste blush met de technologie van gebakken make-up terwijl in die tijd slechts ‘vette’ make-up te verkrijgen was. Vanaf 1879 kreeg de blush de naam Rouge Rosette Brune met zich mee en veranderde de kartonnen verpakking in 1950 in een plastic doosje. In 1993 werd het poederdons vervangen door een kwastje en kwam er vanaf 1996 een spiegeltje in het doosje.

Precies 150 jaar later lanceert Bourjois een vernieuwde generatie blushes onder de naam Cream Blush. Anders dan zijn eeuwenoude voorganger is deze nieuwe blush op basis van crèmepoedertechnologie. Dat betekent dat de blush aanvoelt als een crème, maar eenmaal op de huid verandert in een zijdezacht poeder. Handig.

Cream Blush bevat extracten van klaproos voor meer huidcomfort, extracten van abrikoos voor een stralende huid en extracten van mangoboter voor een zachte huid.

De claims:

Cream Blush is verkrijgbaar in Nude Velvet (licht perzik), healthy Glow (abrikoos), Rose Tender (zachtroze) en Sweet Cherry (bruin-roze) voor €10,99. We love Healthy Glow!

Je bestelt de producten hier:
[bestelbutton url=”http://www.onlinemakeup.nl/cosmetica/?tt=8733_12_54895_creamblush&r=%2Fcatalogsearch%2Fresult%2F%3Fq%3Dbourjois%2Bcream%2Bblush”]
Lees ook:

Lees ook