12 uur dekking, hypoallergeen

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Heeft je huid niet genoeg aan een normale foundation en wil je oneffenheden nog beter verbloemen, dan komt Vichy met de DERMABLEND Ultra Teint Corrigerende Crème Stick. Deze stick kun je op twee manieren gebruiken: voor je hele gezicht als egaliserende foundation of voor plaatselijk voor lokale correcties.

De claims:

 

Hoe te gebruiken?

Je brengt het product heel gemakkelijk aan door de textuur te verwarmen met je handen. Breng het aan op je gezicht en werk van binnen naar buiten, net als bij een foundation. Voor lokale correcties: breng alleen met je vingers aan of rechtstreeks met de stick.

De DERMABLEND Ultra Teint Corrigerende Crème Stick van Vichy is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten voor 20,95 euro.

Lees ook:

 

Lees ook