Care & Colour voor een glanzende bos haren..

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

De CC creams hebben de BB creams nog niet eens van de troon gestoten of er komt alweer een nieuwe crème op de markt. Kwam L’Oréal eerder met de BB cream voor op je nagels, nu komt Collistar met een CC cream voor je haar! De Magica CC is een multi-tone haarmasker welke claimt gekleurd of natuurlijk haar een oppepper te geven, grijs haar en uitgroei te camoufleren én je haardos een stralende glans te geven.

Natuurlijk haar

Wil je je haar niet kleuren, maar heeft het wel een extra boost nodig. Magica CC claimt je haarkleur te verfrissen en te versterken en z’n gezonde glans weer terug te geven. Daarnaast biedt Magica CC gekleurde of ton sur ton lichtreflecties in je haar en belooft het ook grijs haar te camoufleren. Multifunctioneel.

Gekleurd haar

Heb je onlangs je haar gekleurd en is het z’n natuurlijke glans verloren dan belooft Magica CC je haarkleur een glansboost te geven. Daarnaast claimt het je uitgroei te camoufleren zodat je niet meer zo snel een nieuwe kleurbehandeling hoeft te boeken. Magic CC claimt ook het vervagen van je haarkleur door wassen en zonlicht tegen te gaan.

Hoe te gebruiken

Was je haar met shampoo en breng het haarmasker aan op handdoekdroog haar (let wel: gebruik de bijgeleverde handschoenen). Verdeel de substantie gelijkmatig over je haar met een kam en laat 5 tot 15 minuten inwerken (afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit). Spoel het daarna grondig uit.

De claims:

Magica CC is verkrijgbaar in zes kleuren: Vanilla Blonde, Honey Blonde, Hazel Brown, Chocolate Brown, Paprika Red en Black Licorice voor €16,50 (150ml).

Koop hier producten om je gekleurde haar op te frissen:
[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=213720&a=2284708&g=20335368&url=http://www.johnbeerens.com/haar/shampoo/filter/hair-type/gekleurd-haar.html”]

Lees ook:

Lees ook