Vol met anti-oxidanten voor een strak lijf!

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Soms komen de meest vrolijke persberichten de mailbox van BeautyJournaal binnen. Deze van Mischa Rocks trok onze aandacht door het zonnige plaatje dat ons doet denken aan de oude vertrouwde, maar helaas uitstervende ansichtkaart. Nostalgie ten top!

De ansichtkaart werd vergezeld door een video waarin een voorproefje te zien is van de nieuwste zomerproducten bestaande uit een body moisturizer en body wash. Beide producten zijn op basis van granaatappel die vol zit met anti-oxidanten en die huidveroudering en ouderdomsvlekken tegengaan. Mischa Rocks claimt met deze nieuwste zomerproducten dat de huid jong en soepel blijft (wie wil dat nou niet?). De twee producten maken deel uit van de natuurlijke Uni-q lijn.

Mischa Rocks heeft naast bodyproducten ook gezichtsverzorging, haarverzorging, interieurparfums en massagekaarsen in de collectie en een lijn speciaal voor mannen. De bodymoisturizer kost €17,50, de bodywash kost €15,95.

———————————————————————–

Koop hier heerlijke natuurlijke bodyproducten – online – van mooie merken:

[bestelbutton url=”http://mildcosmetics-com.webshopapp.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=8372_12_54895_natuurlijkebodycare&r=%2Fhuidverzorging%2Fbodylotion-bodybutter%2F”]

 

Lees ook:

Lees ook