Bevat Vocht magneten™, Shea & Cacaoboter mengsel en natuurlijke Glycerin.

05:01 - 03:00
luistertijd 05:01 - leestijd 03:00

medik8_3Hydra8 Body hydrateert de droge, vermoeide huid en verlicht de pijn van de zonverbrande huid. Herstelt soepelheid en zachtheid. Hydr8 Body heeft een frisse, zijdezachte textuur die letterlijk smelt op de huid. Geformuleerd om de beschadigde en de droge huid in optimale conditie te rehydrateren met een superieure vochtbeheersing door het gebruik van ons handelsmerk ‘Vocht Magneet ™” technologie’. Hydr8 Body heeft een lichte, frisse geur en laat uw huid vernieuwen met een natuurlijke uitstraling.

Ideaal voor het gebruik na blootstelling aan de zon of op de huid die dagelijks wordt blootgesteld aan de elementen van airconditioning op kantoren en de droge winterse wind. Hydr8 Body beschermt uw huid tegen uitdroging en voedt de opperhuid met een combinatie van shea- en cacao boter, onze Vocht magneten ™ met de hoge concentraties van natuurlijke glycerine, waardoor de huidtextuur verandert en daardoor zijdezacht aanvoelt.

De klinisch bewezen werkzame bestanddelen in Hydr8™ Body zal de huid hydrateren daar waar andere crèmes dat niet kunnen. Dit komt omdat in droge lucht het vocht uit reguliere crèmes verdampt binnen enkele minuten na het aanbrengen ervan. Echter, Hydr8™ Body werkt als een actieve vochtmagneet die daadwerkelijk vocht bindt aan de huidcellen en het vocht vasthoudt waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt.

Hydr8 ™ Body brengt in hoge mate water in de huid, door contact te maken met microscopische ‘water-spons moleculen’ in de huid bindingsgebieden in plaats van alleen tijdelijk bevochtigen van cellen, zoals gewone vochtinbrengers dat doen. In tegenstelling tot andere vochthuishouding producten, beschikt Hydr8 ™ Body over een lange vochtinbrengende werking en remt het niet de synthese van lipiden en de enzymen. In feite is Hydr8 ™ Body Actief zo effectief, dat de binding alleen wordt vrijgegeven door de natuurlijke afstoting van huidcellen en niet alleen door het wassen.

Door Vochtigheid Magneet’s capaciteit voor langdurige vocht binding en bewaring maakt dat Hydr8 ™ Body effectief is in droge lucht bij een relatief laag vochtigheidsgehalte.

Voordelen:

medik8Resultaten&Wetenschap:

Hydr8™ Body is geformuleerd met cacaoboter wat resulteert in uitstekende, vochtinbrengende voordelen – effectief ‘verzegelen’ van de huid om ervoor te zorgen dat er geen extra vocht verloren gaat en dat de huid voldoende tijd heeft om te genezen. Daarnaast bindt Medik8 unieke Vocht Magneet ™ water aan de opperhuid, zodat de huid gehydrateerd en comfortabel blijft. Het heeft een natuurlijke affiniteit met de vochthuishouding van de eigen huid, waardoor het delicate evenwicht van de opperhuid niet wordt verstoord.

Het is dus noodzakelijk dat de huid wordt gehydrateerd om ervoor te zorgen dat de natuurlijke barrière van het lichaam nooit wordt aangetast.

De grafiek rechtsboven toont de uitstekende prestaties van Hydr8 ™ Body, voor wat betreft de vochtbalans, in vergelijking met bekende vochtinbrengende stoffen zoals glycerine. Onder moeilijke omstandigheden van een relatief vochtigheidsgehalte van 20-50% en hoger blinkt Hydr8 ™ Body echt uit. Tevens wordt de huid gedurende een langere periode efficiënter bevochtigd. Feitelijk presteert het duidelijk beter dan in eerder uitgevoerde en vergelijkbare testen. De conclusie is dus dat Hydr8 ™ Body er voor zorgt dat de huid langdurig een betere vochtbalans heeft, dan bij de traditionele vochtinbrengende middelen.

medik8_2Hoe te gebruiken

Tweemaal per dag aanbrengen, in de ochtend en de avond. Product dient te worden gebruikt na reiniging, baden of douchen en eerst laten drogen bij gebruik van zonnebrandcrème. Het aanbrengen van Serums of andere Medik8 Body producten moeten voorafgaand aan Hydr8 Body.

Hydr8 Body is zo geformuleerd dat toevoeging van andere Medik8 Serum producten is toegestaan.

Wij adviseren het gebruik van zonbescherming.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Saccharide Isomerate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Theobroma Cocoa (Cocoa) Butter, Pentaerythrityl Distearate, Phenoxyethanol, Tocopherol Acetate, Parfum (Fragrance), Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Geraniol, Citral, Citric Acid.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

Lees ook