Sunkissed & tropical

02:23 - 01:26
luistertijd 02:23 - leestijd 01:26

Oog je nog een beetje pips tijdens deze Hollandse zomer? Gelukkig zijn er genoeg producten om je huid een zonnige gloed te geven. De nieuwste beachmake-upcollectie Bronze Look van Collistar belooft je een sunkissed look. Ook perfect voor een zongebruinde huid die je extra wilt accentueren.

De lijn bestaat uit een bronzing powder, creamy Jewel oogschaduw, een eyeliner en Jewel nagellak met glitters en een lipgloss. De collectie bestaat verder uit veel goud-, brons- en kopertinten met een metallic finish.

Bronzing Powder

Een gelachtige poeder die de huid laat stralen. Ideaal om jukbeenderen en wangen te shapen. De formule is verrijkt met bestanddelen met vochtregulerende werking en plantaardig squalaan voor een superzachte huid. Verkrijgbaar in de tinten Honey, Biscuit, Cinnamon en Cocoa voor €33,35.

Jewel oogschaduw

Oogschaduwcrème met sheabutter en vitamine E die je ogen voorziet van glans en glitter. Het product claimt een langhoudende oogschaduw die niet in de lijntjes kruipt welke een oogverblindend strasseffect op je ogen geeft. Gebruik de stick als oogschaduw of breng hem als topcoat aan over je oogschaduw. Ook te gebruiken als highlighter op het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek. Verkrijgbaar in de kleuren Copper en Gold voor €17,60.

Professional Eyeliner

Vloeibare eyeliner met dun penseeltje om je ogen te accentueren. Bevat gemicroniseerde pigmenten voor een heldere en intense kleur. Verkrijgbaar in de tinten Metallic Gold en Glitter Gold voor €22,60.

Glossy Balm

Klassieke lipgloss met vitamine E, een boter met voedende werking en een plantaardig wasconcentraat. Glossy Balm beschermt je lippen tegen UV-stralen (inclusief SPF15). De claim: hydrateert en voedt je lippen en maakt ze heerlijk zacht. Ook ’s nachts te gebruiken! Verkrijgbaar in Caramel en Peach voor €18,10.

Jewel Nail Lacquer Strass Effect

Glitternagellak voor prachtige nagels. De claim: longlasting formule voor een extreem sprankelende 3D volume coating. Verkrijgbaar in de kleuren Aquamarine Strass, Platinum Strass en Fuchsia Strass (6ml) voor €7,15.

De Bronze Look lijn is nu te koop. Shop de producten online met korting en gratis verzending!

Lees ook:

 

 

Lees ook