Groen is hot, groen is bewustwording en groen communiceert authenticiteit. Groene cosmetica neemt daarom een steeds grotere plaats in. Mineralogie make-up heeft een goed onderbouwde filosofie, waarbij de kernwoorden: ‘sophisticated’ en ‘added value’ een gegeven zijn. Make-up met een hoge pigmentatie, echter zonder parfum- en kleurstoffen. Effectief beschermend tegen UV-schade, huidverbeterend en waterafstotend. Steeds meer […]

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Groen is hot, groen is bewustwording en groen communiceert authenticiteit. Groene cosmetica neemt daarom een steeds grotere plaats in. Mineralogie make-up heeft een goed onderbouwde filosofie, waarbij de kernwoorden: ‘sophisticated’ en ‘added value’ een gegeven zijn. Make-up met een hoge pigmentatie, echter zonder parfum- en kleurstoffen. Effectief beschermend tegen UV-schade, huidverbeterend en waterafstotend.

Steeds meer mensen ontwikkelen een allergie op ook steeds jongere leeftijd. Cosmetica is één van de grote boosdoeners door de toevoeging van parfum- en kleurstoffen.

Mineralogie bronzers zijn in combinatie met de loose foundations en compact foundations een verantwoorde keuze om de zon, zee en het strandgevoel vast te  blijven houden, juist wanneer de zon niet schijnt. Ga je wel in de zon? Dan biedt bieden de minerale filters je ook bescherming.

Loose Mineral Matte Bronzer

Voor een natuurlijke, levendige uitstraling is de Loose Mineral Matte Bronzer van Mineralogie een must! Perfect voor het shapen van wangen, voorhoofd, kin en decolleté. Onze matte bronzers versterken de warmte van je huid en geven je een gezonde, stralende gloed. De hoogste kwaliteit mineralen in rijke tinten verlevendigen je natuurlijke teint. Breng de bronzer aan met de Mineralogie DeLuxe brush of Angle Brush

Verkrijgbaar in de kleuren Dark Tan en Indian Summer.

Pressed Mineral Matte Bronzer

Ga je liever voor compact dan creëer je een prachtige, frisse subtiel zongebruinde look met de Pressed Mineral Matte Bronzer. Verkrijgbaar in onze spiegelcompact gaat deze compacte Bronzer overal met je mee naar toe om snel een gezonde warme blos op je wangen, neus, kin en decolleté te toveren. Heeft alle voordelen van de losse Mineralen in de kleuren die bij je past, ongeacht het seizoen. Met het bijgeleverde sponsje of één van onze kwasten bereik je het zonovergoten resultaat van jouw keuze!

Verkrijgbaar in de kleuren Sunglow, Sunswept en Terracotta.

Meer over minerale zonnefilters:

Titaniumdioxide reflecteert de schadelijke UV straling, Zinkoxide (Z-Cote) geeft o.a. een perfecte bescherming tegen ultraviolet (UVA en UVB) licht, en werkt als anti-oxidant. IJzeroxide is een mineraal dat infrarode straling blokt en bijdraagt aan een koele huid. Tocopheryl Acetate is een anti-oxidant dat o.a. helpt pigmentvlekken te voorkomen en ook bescherming biedt tegen ultraviolet straling.

Kijk ook voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook