Kalmeert, reinigt en verzacht de huid.

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Estée Lauder introduceert Perfectly Clean, een lijn met vier multifunctionele reinigingsproducten en een toner voor elk huidtype. Het maakt de huid vrij van onzuiverheden, make-up resten en andere verontreinigingen zonder het natuurlijk evenwicht van de huid aan te tasten. Estée Lauder claimt met deze nieuwe lijn een smetteloze, zuivere en gezonde teint. De geur belooft ook heel wat als we het persbericht mogen geloven; het is een combinatie van sappige roze grapefruit, stevige perzik, hand geplukte bloesems, Turkse roos, Arabische jasmijn en oranjebloesemwater, verfrissende Marokkaanse groene munt, tonkabonen en donzige muskus. We krijgen er trek van…

3C Purity Complex

Perfectly Clean bevat het nieuwe 3C Purity Complex welke een mix is van drie huidverzachtende plantaardige grondstoffen. Zo staat blauwe alg (1) bekend om zijn kalmerende werking en de hoge concentratie aan vitaminen en mineralen. Zink PCA (2) is een Natural Moisturizing Factor (NMF) die de huid hydrateert en gezond houdt en overtollig vet verwijdert en essentieel vocht in de huid vervangt. Tot slot bevat het 3C Purity Complex mariadistel (3) die onzuiverheden verwijdert en de natuurlijke beschermende en zuiverende reacties stimuleert. Dit laatste is kenmerkend voor een zuivere en gezonde huid.

Perfectly Clean bestaat uit de volgende producten:

  1. Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask: voedt en reinigt de huid en claimt een intens schoon en fris gevoel zonder resten achter te laten. Gebruik dit masker twee keer per week voor een optimaal resultaat. Prijs is €26.
  2. Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask: voedt, hydrateert en verwijdert onzuiverheden op milde wijze. Het belooft de huid niet uit te drogen. Gebruik ook dit masker twee keer per week. Prijs is €26.
  3. Multi-Action Cleansing Gelee/Refiner: reinigt en zuivert de huid d.m.v. licht peelende micropareltjes. Verwijdert vetresten en onzuiverheden die poriën verstoppen. Het claimt je huid helder en glad te maken en schilfertjes te verwijderen. Prijs is €26.
  4. Triple-Action Cleanser/Toner/Make-Up Remover: zuivert, verwijdert hardnekkige make-upresten en werkt als een toner. Het belooft een gezonde en schone huid. Prijs is €27.
  5. Multi-Action Toning Lotion/Refiner: een peelende toner die vuil en onzuiverheden verwijdert. Het claimt daarnaast de natuurlijke huidvernieuwende cyclus te ondersteunen. Deze toner bevat rijstenzymen en een combinatie van glucosamine en bamboe (helpt bij het doorbreken van de verbindingen die doffe cellen in stand houden). Het claimt bij regelmatig gebruik de huid zachter en stralender er uit te laten zien. Prijs is €26.

De Perfectly Clean lijn van Estée Lauder ligt nu in de winkels. SHOP reinigingsproducten van Estee Lauder hier online met korting + gratis verzending.

Lees ook:

Lees ook