NuBo is puur, schoon en krachtig zonder vettigheid

02:46 - 01:39
luistertijd 02:46 - leestijd 01:39

nubo1Heeft u dat ook: als u uw gezicht heeft gereinigd dat het droog en trekkerig aanvoelt en dat het zo droog is dat u een vette crème op uw gezicht wilt smeren? STOP! Deze producten beschadigen de natuurlijke beschermlaag van uw huid. Het kan ook zonder deze schadelijke stoffen en Nubo bewijst dit.

De NuBo producten bevatten geen SLS, een agressief reinigingsmiddel wat ook gebruikt wordt om garagevloeren mee schoon te maken en motoren te ontvetten. SLS reinigt te diep, waardoor de natuurlijke beschermlaag (lipidelaag) van de huid steeds meer verdwijnt. Dit is te merken aan dat droge en trekkerig gevoel na het reinigen. NuBo, met haar nieuwe generatie huidverzorgingsproducten, is vrij van SLS. Door met NuBo te reinigen, bent u snel verlost van dit droge en trekkerige gevoel. Uw natuurlijke beschermlaag van de huid zal zich gaan herstellen.

Geen vette glimhuid

NuBo is puur, schoon en krachtig. Sterren als Kylie Minogue en Pixie Lott gebruiken de exclusieve producten van NuBo juist vanwege het feit dat na het gebruik je huid zo schoon, fris en niet vettig aanvoelt. De verzorgingsproducten van NuBo voelen zo schoon en fris aan, omdat ze niet zo vettig zijn als de traditionele crèmes. Dit is ook niet nodig, omdat NuBo met haar SLS vrije reinigers de natuurlijke vetlaag (lipidelaag) intact laat. Een pure boost voor uw huid!

nubo2Voor een natuurlijk schoon en fris gevoel moet u de reinigers en verzorgingsproducten van NuBo gebruiken. Als u bijvoorbeeld niet de reinigingsproducten maar wel de verzorgingsproducten van NuBo gebruikt, krijgt u geen optimaal resultaat en zal het wat droog en trekkerig aan blijven voelen.

Oordeel zelf

De pure, zuivere en bovenal unieke producten van NuBo zijn de volgende generatie in huidverbetering en gaan veel verder dan de aanpak van traditionele anti-aging formules. Probeer NuBo zelf, wees uw eigen jury en kom tot dezelfde conclusie als wij: u zult binnen afzienbare tijd het grote verschil merken. NuBo treatments vergroten uw innerlijke uitstraling en natuurlijke glans!

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Nubo:

Lees ook