En deze zomer wordt ze de haarexpert van BeautyJournaal!

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

Yes! De sympathieke en zeer deskundige Amsterdamse hairstylist Kimm Koffijberg heeft zondagavond een Coiffure Award in de wacht gesleept: in de categorie dames, binnen de regio Noord-Holland/Flevoland.

Ik vind dit ontzettend leuk om te vermelden omdat Kimm het BeautyJournaal expertteam vanaf deze zomer komt versterken als haarexpert.

Kimm was behoorlijk geëmotioneerd toen ze hoorde dat ze de prijs had gewonnen. Ze vertelde dat ze al zo vaak genomineerd is geweest en nu eindelijk heeft ze dan een felbegeerde award gewonnen. De regio Noord-Holland/Flevoland kent van oudsher zeer grote talenten, dus wie wint heeft wat ons betreft een dubbele overwinning behaald.

Toen ik maandagochtend vroeg rond half een naar huis fietste en langs haar zaak kwam zag ik een grote sticker op het raam met de mededeling dat ze genomineerd was voor de Coiffure Awards. Wat trots kan ze nu zijn met de nieuwe mededeling dan ze er een gewonnen heeft! Ook dat zal ze vast groots in de etalage melden.

Gefeliciteerd Kimm!!

Bekijk hier ook nog een videofragmentje van het spannende moment:

 

Hairdresser of the Year 2013 is Agnes Westerman geworden van Twins Hair & beauty in Dalen. Daarover lees je morgen meer.

Lees ook