Maskers voor een feestje....

02:53 - 01:44
luistertijd 02:53 - leestijd 01:44

We hebben het afgelopen jaar al eens het BeautyJournaal testteam maskers van Dr. van der Hoog laten testen en dat was een groot succes. De gemiddelde BeautyJournaal vrouw kent de toppers al geruime tijd, en Dr. van der Hoog is zo slim om telkens nieuwe hotshots aan het assortiment toe te voegen. Om zelf te bereiden of kant en klaar verpakt.

Dit jaar kan het niet anders dan dat Dr. van der Hoog echt van het winkelschap gaat knallen met deze olijke maskerverpakkingen met heerlijke tropische geuren en werkzame stoffen. Leuk is ook dat er nu QR codes op de verpakkingen staan zodat je direct met je mobiele telefoon tips kunt ophalen voor gebruik en verzorging.

Glitter & Glamour peel off masker

Dit glamorous peel off masker met glitters is een pre-party masker. Het peel off effect zorgt voor grondige verwijdering van de dode huidcellen. En met die glitters op je gezicht zie je er ook nog vrolijk uit! Leuk om met je dochter samen te doen? Of voor haar en d’r vriendinnen natuurlijk. Het masker laat je 15 tot 20 minuten inwerken, na afloop trek je het van je huid af. Even nareinigen met lauwwarm water.

Tipsy Tequila Sunrise masker

Het bevat een ideale cocktail om je huid te hydrateren en te kalmeren. Het toegevoegde sinaasappelextract hydrateert je huid en Panthenol heeft tegelijkertijd een kalmerende werking. Dit stimuleert het natuurlijke herstel van je huid en vermindert roodheid en irritaties.

Laat het 15 tot 20 intrekken, masseer het masker nog even goed in en reinig dan je gezicht met lauwwarm water

  


Crazy Cupcake masker

Sweet, sweet Sunday! Een masker voor een luie dag. De toegevoegde amandelolie en maïskiemolie zijn rijk aan vetzuren en beschermen je huid tegen uitdroging en maken je huid weer heerlijk zacht. Bovendien hebben het kersextract en vanille-extract een hydraterende werking.  

Big Fun Bubblegum masker

Dit Bubblegum masker, op basis van amandelolie, macadamia- nootolie en pinksterbloemolie is rijk aan onmisbare vetzuren. Die laten je huid weer lekker zacht aanvoelen. Aloë Vera kalmeert en meloenextract hydrateert je huid. En Panthenol zorgt voor het natuurlijk herstel van je huid.

Adviesverkoopprijs alle maskers: €1,79 en ze liggen vanaf april in de winkels.

Shop de maskers hier online met korting.

Lees ook:

 

Psssttt….weet je wie die geweldige verpakkingen heeft gemaakt? Joost la Housse! Die ook de prachtige trendmagazines INSPIRE van BeautyJournaal vormgeeft!

 

 

En tot slot nog de Dr. van der Hoog video tutorial over het 4-stappen beautyritueel:

[media id=168 width=620 height=350]

Lees ook