Complete lijn voor de zeer gevoelige huid..

02:22 - 01:25
luistertijd 02:22 - leestijd 01:25

Speciaal voor degenen met een zeer gevoelige huid komt Dr. van der Hoog met gezichtsverzorgingslijn Hypo Sensitive. Deze lijn belooft de ultra gevoelige huid op milde wijze verzorgen en te reinigen. Daarnaast bevatten alle producten geen parfum- en kleurstoffen.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

1. Hypo Sensitive reinigingsmilk – speciaal voor de overgevoelige huid. Ingrediënten als natuurlijke vitamine B en allantoine verzorgen en kalmeren de huid. Deze reinigingsmelk kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. De prijs is €7,95. Shop met korting.

2. Hypo Sensitive reinigingslotion de alcoholvrije lotion reinigt en verfrist de huid en stimuleert de bloedsomloop. Ook hier zit vitamine B en allantoine in die de huid verzorgen en kalmeren. De prijs is €7,95. Shop met korting.

3. Hypo Sensitive dagcreme deze dagcrème met vitamine B en allantoine werkt vochtregulerend. Tamarinde-extract activeert het natuurlijke afweermechanisme van de huid. In de crème zit verder magnesium en zink die de huid herstellen. Prijs is €15,50. Shop met korting.

4. Hypo Sensitive anti-aging dagcrème – crème op basis van vitamine B en allantoine en aminozuur die rimpels en droogtelijnen belooft te vervagen. Net als de gewone dagcrème zit ook hier Tamarinde-extract, magnesium en zink in. Prijs is €18,95. Shop met korting.

5. Hypo Sensitive nachtcrème deze crème belooft je huid te herstellen tijdens het slapen. Ook hier zit vitamine B, allantoine, Tamarinde-extract, magnesium en zink in. De prijs is €15,95. Shop met korting.

6. Hypo Sensitive masker masker met tubekwast met een hydraterende, kalmerende en ontspannende werking. Net als de dag- en nachtcrème zit hier ook Tamarinde-extract in dat tevens beschermt tegen vrije radicalen. Het masker laat je tien tot vijftien minuten zitten en kun je wekelijks gebruiken. De prijs is €8,95. Shop met korting.

De lijn ligt nu in de winkels, shop de producten hier direct online met 20% korting.

Lees ook:

Lees ook