Deze vrouw had binnen 4 maanden resultaat!

03:06 - 01:51
luistertijd 03:06 - leestijd 01:51

Wat te doen bij ernstige rosacea?! Dat was de vraag die een patiënt van Huidinstituut Maris stelde. Deze vrouw gebruikte vijf jaar lang een zalf met cortisonen die haar huid flinterdun maakte. Een crime voor haar huid, maar een uitdaging voor de huidinstituut. Ze ging aan de slag met de zeer rode probleemhuid van haar patient. Ze koos voor een behandeling met het !QMS product Intravital. De filosofie achter de behandeling was om de ontstekingen te elimineren en de doorbloeding te verbeteren en daarbij de huid uiteindelijk te verdikken.

Over Intravital

Intravital bevat alles wat u nodig heeft inclusief het collageen om uw huid en lichaam jong en fit te houden. Bij een probleem huid zoals Rosacea of erge couperose kunt u de dosis probleemloos verhogen, waarna u naar 3 tot 4 maanden resultaat ziet, kunt u de dosis weer verlagen. Er komen hier verder geen contra indicaties bij voor.

Het mooie van dit product is dat het werkt daar deze capsule niet open gaat in de maag maar via de dunne darm (villi) wordt opgenomen in het bloed. Intravital geeft geweldige resultaten niet alleen zichtbaar aan de huid maar ook zonneallergie is verleden tijd! Belangrijk is dat de capsules niet worden opengebroken, het is de bedoeling dat men ze heel inneemt. Men neemt ze in op nuchtere maag liefst een half uur voor het ontbijt. En voor het slapen gaan. Ideale bewaar plek bij uw tandenborstel.

De capsules bestaan uit OPC, dit neutraliseert tot 85% de cel schade en zorgt ervoor dat vitamine C (Ascorbinezuur zuur) een 40x  langere werking krijgt. Als dat nog niet positief genoeg is bezitten de Intravital capsules ook nog Resveratrol, vitamine B1, en Niacin tegen roodheden in het gelaat. Last but not least bevat iedere capsule ook nog eens 500 mg gehydraliseerd Collageen.

De behandeling

De patiënt werd drie maanden behandeld met Intravital van QMS: één Intravital in de ochtend en een in de avond. Vervolgens bezocht ze gedurende 5 weken eens per week Huidinstituut Maris voor een behandeling met een dermabrasieve gel (3 minuten), night protection, algenmask en zuurstof. Thuis gebruikte de patiënt een deep cleanser en een Med Therapie set. De dermabrasieve gel (speciaal voor de doorbloeding en de ontstekingen) moest ze tweemaal per week gebruiken. Dit werd langzaam opgebouwd van 2 minuten naar uiteindelijk 10 minuten tweemaal per week.

Het resultaat

De rosacea verdwenen, de ogen gelift, een vollere mond een stevige kaakhoek en een waanzinnig mooie hals en dat in maar 4 maanden tijd!

Intravital kost €74. Bekijk hier het totale assortiment van !QMS medicosmetics. Ga hier direct naar de webshop.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

****************

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

Lees ook